ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

« Οι οικονομικές κρίσεις στη νεότερη Ελλάδα» στον ΔΑΝΑΟ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:23:00 π.μ. |
  Την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 και ώρα 6.30 μ.μ. στην αίθουσα διαλέξεων του Συλλόγου Αργείων «ο Δαναός» θα ομιλήσει: ο κ. Αλέξης Τότσικας Φιλόλογος με θέμα: « Οι οικονομικές κρίσεις στη νεότερη Ελλάδα».


Ο κ. Αλέξης Τότσικας γεννήθηκε στο Βρούστι Αργολίδας. Τελείωσε το Γυμνάσιο Αρρένων Άργους και φοίτησε στη Θεολογική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και στη Φιλοσοφική σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, απ΄ όπου πήρε πτυχίο κλασσικής φιλολογίας.

Από το 1976 εργάζεται ως εκπαιδευτικός στο Άργος στη δημόσια και ιδιωτική εκπαίδευση, ενώ εργάστηκε ως καθηγητής και στη Σχολή Επιμόρφωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΣΕΛΜΕ) της Τρίπολης.

Σήμερα λειτουργεί το εκπαιδευτικό και πολιτιστικό κέντρο «αυτενεργώ» στο Άργος και είναι διευθυντής των ομώνυμων εκπαιδευτηρίων..

Από το 1984 ασχολείται με τη συγγραφή βιβλίων, κυρίως στο χώρο του σχολικού βιβλίου, και έχει εκδώσει μέχρι σήμερα περισσότερα από 30 συνολικά, τα οποία κυκλοφορούν σ΄ ολόκληρη την Ελλάδα από τις εκδόσεις Gutenberg.

Ιδιαίτερα ασχολείται με τη Λαογραφία και την Τοπική Ιστορία και έχει δημοσιεύσει ενδιαφέρουσες σχετικές μονογραφίες.

Αρθρογραφεί συχνά στον τοπικό τύπο και έχει πραγματοποιήσει πολλές ομιλίες και σεμινάρια στην Αργολίδα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας με ειδικά ή γενικότερου ενδιαφέροντος θέματα.





ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ