ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Τα πρώτα χιόνια εμφανίστηκαν στα γύρω βουνά της Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:45:00 π.μ. |
 Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνιση τους δειλά δειλά στα γύρω βουνά από την Αργολίδα και συγκεκριμένα στην οροσειρά της Ζήρειας και είναι σαν να μας επισημαίνουν πως ο χειμώνας πλέων είναι εδώ.


Τώρα, αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως πάνω από τις θαλάσσιες περιοχές, περιμένουμε σήμερα Πέμπτη. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας, ενώ θα υπάρχουν και διαστήματα ηλιοφάνειας στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 9 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 3 έως 8 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 15 στη Νότια Ελλάδα, από 8 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 9 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί και στο υπόλοιπο Αιγαίο δυτικοί, νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι στα βόρεια και ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις στα κεντρικά και νότια τμήματα, με σταδιακή εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες.

Νεφώσεις με βροχές το μεσημέρι θα έχει η Αττική ενώ σταδιακή βελτίωση θα παρουσιάσει αργότερα ο καιρός. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Ασθενείς έως μέτριοι νοτίων διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό, στρεφόμενοι σταδιακά σε βοριάδες με την ίδια ένταση.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ