ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Ξεκίνησε στο Ναύπλιο το 8ο Διεθνές τουρνουά "ΑΤΡΕΥΣ 2013" (βίντεο η τελετή έναρξης)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:16:00 μ.μ. |
 Η Ε.Π.Σ. Αργολίδος, η Περιφέρεια Πελοποννήσου και οι Δήμοι Ναυπλίου, Άργους– Μυκηνών και Επιδαύρου, συνδιοργανώνουν το «8ο ATREUS PREMIER CUP» στην περιοχή της Αργολίδας υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με σύμβουλο οργάνωσης την JAG WINNING SPORTS.

 
 
 
 
Στον ΄΄Ατρέα΄΄ παιρνουν μέρος πολλές ομάδες από την Αργολίδα, ο Αστέρας Τρίπολης , ομάδες από την Αττική , αλλά και το εξωτερικό.
 
 
To τουρνουά περιλαμβάνει 5 διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες:

U-17, Γεννηθέντες το 1996-97
U-15, Γεννηθέντες το 1998-99
U-13, Γεννηθέντες το 2000-01
U-11, Γεννηθέντες το 2002-03 και αργότερα
U-9, Γεννηθέντες το 2004-05 και αργότερα
 
 
Στο «8ο ATREUS PREMIER CUP» βρίσκονται σκάουτερς από την Arsenal FC, καθώς και άλλων ομάδων από τις δύο πρώτες κατηγορίες στα πρωταθλήματα Βελγίου, Γερμανίας και Ολλανδίας. Ειδικά για το ηλικιακό γκρουπ U13 (γεννηθέντες 2001), οι σκάουτερς της Arsenal FC θα επιλέξουν τους καλύτερους από όσους συμμετέχουν, έτσι ώστε να τους δώσουν την ευκαιρία να προπονηθούν στις 29 και 30 Απριλίου υπό τις οδηγίες τους, χωρίς κανένα παραπάνω έξοδο.
 
Τα παιδιά που θα επιλεγούν από το Camp θα κληθούν να συμμετάσχουν με τα έξοδα διαμονής καλυμμένα στο Final Try-Out Camp της Arsenal FC Elite Academy SEE, το οποίο και θα γίνει στη Θεσσαλονίκη από τις 31 Μαΐου έως και τις 2 Ιουνίου.
 
 
To «8ο ATREUS PREMIER CUP» πραγματοποιείτε σε 10 γήπεδα διαστάσεων 11x11 με φυσικό χορτάρι στην περιοχή της Αργολίδας και συγκεκριμένα σε Άργος, Ναύπλιο, Κουτσοπόδι και Νέα Κίο. Τα γήπεδα με τεχνητό χορτάρι βρίσκονται στην Τίρυνθα, στην Αγία Τριάδα (2 γήπεδα), καθώς και στις περιοχές Κιβέρι, Δρέπανο και Λυγουριό.
 
 
Οι διοργανωτές είναι ήδη το τελικό στάδιο της προετοιμασίας του ΄΄Ατρέα΄΄ που αποτελεί πλέον θεσμό για την Αργολίδα και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για προβολή του νομού διεθνώς.
 
 
 
Η τελετή έναρξης έγινε το Σάββατο 27 του μηνός στις 5μ.μ. στο στάδιο Ναυπλίου, με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αργολίδος Γ. Αποστολόπουλο να κηρύττει την έναρξη του τουρνουά.
 Καλωσόρισμα στους αθλητές έκανε ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος και ο περιφερειακός σύμβουλος και πολιτευτής Β.Σιδέρης, παρόν στην εκδήλωση και ο προεδρος του ΔΟΠΑΑΤ Γ.Μπόλλας.
 
 
 
 
Αναλυτική ενημέρωση για το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων θα υπάρχει από το site της ΕΠΣ Αργολίδας( www.epsarg.gr) και από το γραφείο τύπου της διοργάνωσης.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ