ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Νέα απάντηση στον διοικητή του νοσοκομείου Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:26:00 μ.μ. |
Γεώργιος Δ.Μοσκοβίτης Δημοσιογράφος &Πρόεδρος
Παγκρήτιας Δημοσιογραφικής Ένωσης Μ.Μ.Ε

Κύριε διοικητά του Νοσοκομείου Άργους.

Διάβασα με προσοχή την απάντηση που δίδετε στην ιστό -εφημερίδα «Αργολικές ειδήσεις» προσπαθώντας να κάνετε και μαθήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας κατηγορώντας σχεδόν στο σύνολό όλους τους συναδέλφους μας για παραπληροφόρηση των γεγονότων.

Για την ουσία του θέματος σιγή ιχθύος…γιατί τι φοβάστε ;;;


Eγώ σας μιλώ και σας απαντώ ,σαν παππούς , πατέρας, έλληνας….

Θα σας το πώ για άλλη μια φορά.. Καλύπτετε την απανθρωπιά του γιατρού Γεωργίου Καλάρα ο οποίος αν και έβλεπε μπροστά του ένα πατέρα να κρατά το παιδί του σφαδάζοντας από τους πόνους περιορίστηκε στην εξ’ αποστάσεως εξέταση του παιδιού και μπήκε απλά στον κόπο να συγγράψει ορισμένα φάρμακα που υποχρεούταν κατά τον γιατρό …ο πατέρας του να αγοράσει από το εφημερεύον φαρμακείο και φυσικά να του πει σε κάνα δυο μέρες φέρε τον μικρό να το δώ…και αυτό αν ζούσε εν τω μεταξύ (βλέπε γνωματεύσεις Ιατρών Ευρωκλινικής) όπου νοσηλεύεται το παιδί.

Περηφανεύεστε ότι στις αποθήκες σας είχατε φάρμακα και οτιδήποτε χρειάζεται ένας ασθενής σε μια τέτοια περίπτωση ..αλλά δεν κάνατε τον κόπο να ρωτήσετε τον συγκεκριμένο ιατρό σας γιατί επέλεξε την ανεύθυνη λύση , του να δώσει προφορικές εντολές και μια συνταγή , σε έναν άνθρωπο που εκείνη την στιγμή από ευγένεια και μην γνωρίζοντας τις επιπτώσεις μετά από 2 ή 3 ώρες θα αντιμετώπιζε το παιδί του δεν τον έπιασε από τον λαιμό !!

Δεν όφειλε αμέσως να ενημερώσει το φαρμακείο και να του κάνει εισαγωγή για να προλάβει τα χειρότερα …..σε ένα παιδί τεσσεράμισι χρόνων….κρίμα και είναι και επιμελητής .

Γνωρίζετε κύριε διοικητά (συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να σας αποκαλώ με το επίθετο σας)…η Αρχοντιά είναι μεγάλο κεφάλαιο για τους έλληνες ,ότι σε οποιοδήποτε άλλο κράτος που υπάρχει σωστή δικαιοσύνη ο συγκεκριμένος γιατρός θα πρόβαρε τώρα ριγέ φόρμες !!!

Οι πραγματικοί άρχοντες , κύριε διοικητά ,δεν συγκαλύπτουν και ούτε λένε ψέματα για να σώσουν την υστεροφημία τους και παίρνουν αλά μπρατσέτα τον γιατρό και πάνε σπιτάκι τους ..αυτό είναι προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.. και όχι να μας λέτε είχατε φάρμακα αλλά στις αποθήκες σας και όχι για τους Ασθενείς ..ΝΤΡΟΠΗ.

Η προσφορά του γιατρού ήταν ό κόπος να γράψει αυτό ….

Γεώργιος Δ.Μοσκοβίτης
Δημοσιογράφος &Πρόεδρος

Παγκρήτιας Δημοσιογραφικής Ένωσης Μ.Μ.Ε




ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ