ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Ο Γραμματικόπουλος βοηθά για το αρδευτικό έργο του Αγ. Ανδριανού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:41:00 μ.μ. |
 Παρέμβαση πραγματοποίησε ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Χρήστος Γραμματικόπουλος προκειμένου να ολοκληρωθεί το ημιτελές έργο άρδευσης στην περιοχή του Αγ. Ανδριανού (θέση «βαθύ ρέμα»). 

Ο Χρήστος Γραμματικόπουλος τόνισε ότι το συγκεκριμένο έργο άρδευσης, λόγω εμπλοκής με την αρχαιολογία, δεν ολοκληρώθηκε με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, αφού το υπάρχον παλαιό δίκτυο παρουσιάζει συνεχείς βλάβες με μεγάλο οικονομικό κόστος -και όχι μόνο- για τους αγρότες της περιοχής. Επίσης υπογράμμισε ότι μετά και την παράκαμψη του νέου αγωγού, λόγω αρχαιολογίας, αυτό που τη δεδομένη στιγμή χρειάζεται είναι η κατασκευή χιλίων περίπου μέτρων, έτσι ώστε ο νέος αγωγός να συναντηθεί με τον παλαιό και κατά αυτό τον τρόπο να λειτουργήσει το δίκτυο. Το κόστος του ανωτέρου έργου είναι περίπου 80.000 € και η μελέτη υπάρχει.

Ο Χρήστος Γραμματικόπουλος για τη συγκεκριμένη υπόθεση επισήμανε ότι με λίγη καλή θέληση και πνεύμα συνεργασίας ο Δήμος και η περιφερειακή ενότητα (που έχει και την αρμοδιότητα) μπορούν να λύσουν το πρόβλημα προκειμένου να ανακουφιστούν οι αγρότες της περιοχής, και να ποτίζουν απρόσκοπτα τα χωράφια τους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
«ΝΑΥΠΛΙΟ ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ»
Χ. ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
Επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης




ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ