ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Σε Αργολίδα και Λακωνία ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Οδυσσέας Βουδούρης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:45:00 μ.μ. |
























 Στην Αργολίδα και στη Λακωνία θα βρίσκεται το Σαββατοκύριακο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Οδυσσέας Βουδούρης, για μια πρώτη επαφή με τις τοπικές κοινωνίες, με φορείς, περιφερειακά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τους αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η έναρξη της πορείας για αλλαγή σελίδας στην Πελοπόννησο και την ανατροπή του «συστήματος Τατούλη», δίδεται το Σάββατο 8 Μαρτίου στο Ναύπλιο, όπου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης θα βρεθεί μαζί με τους Παντελή Κοκκινόπουλο, υποψήφιο Δήμαρχο Ναυπλιέων με την Δημοτική Κίνηση «Αυτοδιοικητική Ριζοσπαστική Ανατροπή» και Κώστα Λυμπερόπουλο, επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Κίνησης Ερμιονίδας «Ανατροπή».

Ο Οδυσσέας Βουδούρης θα βρίσκεται στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου, στις 6:00 μμ το απόγευμα, ενώ στις 7:00 μμ θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης όλοι μαζί θα βρεθούν στο κέντρο της πόλης για συζήτηση με τους Ναυπλιώτες και τις Ναυπλιώτισσες.

Το πρωί της Κυριακής 9 Μαρτίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης θα βρεθεί στο Αργος. Μετά από μια σύντομη βόλτα στο κέντρο της πόλης, στις 12:00 το μεσημέρι θα συναντηθεί και με το βουλευτή Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Κοδέλα.

Επόμενος σταθμός της σύντομης περιοδείας του Οδυσσέα Βουδούρη, θα είναι η πρωτεύουσα της Λακωνίας. Στις 6.30 το απόγευμα της Κυριακής ο Οδυσσέας Βουδούρης θα συναντηθεί με τον υποψήφιο Δήμαρχο της Σπάρτης, Τάκη Κουμουνδούρο, επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «ΑΝΑΣΑ» και στις 7:00 μ.μ. θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ