ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Στο Ναύπλιο Βουδούρης και Πατσαρίνος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:09:00 μ.μ. |




















 Από το Ναύπλιο ξεκίνησε η ανατροπή του «Συστήματος-Τατούλη» και τέθηκαν οι βάσεις για να γυρίσει σελίδα η Πελοπόννησος. Στην κατάμεστη αίθουσα συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου πραγατοποιήθηκε χθες το απογευμα  η εναρκτήρια ανοιχτή συνέλευση της Περιφερειακής Παράταξης «Πελοπόννησος Πρώτα», με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Οδυσσέα Βουδούρη.

Μιλώντας, ο Οδυσσέας Βουδούρης ανέπτυξε το όραμα, το πρόγραμμα και τη στρατηγική της παράταξης: «Η διοίκηση Τατούλη δημιούργησε την Πελοπόννησο των μικροκομματικών και των μεγαλο-εργολαβικών συμφερόντων, την περιφέρεια οικογενειακό λάφυρο. Το δικό μας όραμα είναι, μέσα από την πραγματική ανάπτυξη προς όφελος της κοινωνίας, την διαφάνεια και τη δημοκρατία, να δημιουργήσουμε τις συνθήκες που θα επιτρέψουν στους νέους να ζήσουν στον τόπο τους και να δημιουργήσουν το μέλλον που ονειρεύονται».
Ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Πατσαρίνος σε ένα σύντομο απολογισμό της απερχόμενης διοίκησης, τόνισε ότι «το Σύστημα-Τατούλη χρησιμοποίησε την περιφερειακή διοίκηση ως οικογενειακή επιχείρηση». Ξεκαθάρισε ότι ο σχεδιασμός Τατούλη-ΤΕΡΝΑ για τη διαχείριση των απορριμμάτων θα ακυρωθεί.
Ο Οδυσσέας Βουδούρης και φίλοι της «Πελοπόννησος Πρώτα» βρέθηκαν στα διόδια του Ισθμού, όπου μαζικοί φορείς της Κορίνθου πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας τόσο για τις τελευταίες αυξήσεις στις τιμές των διοδίων, όσο και για το γεγονός ότι, ενώ πληρώνονται πανάκριβα διόδια, το έργο της ΕΟ Κορίνθου-Πατρών παραμένει ακόμη έργο-φάντασμα, παρά το ότι η κυβέρνηση με απανωτές επικοινωνιακές φιέστες «επανεκκίνησης», προσπαθεί να πείσει για το αντίθετο.
Νωρίτερα το πρωί ο Οδυσσέας Βουδούρης παρέστη στην 25η περιφερειακή συνδιάσκεψη Πελοποννήσου-Ζακύνθου των σωματείων Υδραυλικών, όπου τόνισε ότι η η Περιφέρεια οφείλει να στηρίξει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ