ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Η όμορφη 18χρονη νοσοκόμα απο το Άργος που επιλέχτηκε στα Espresso Girls

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:52:00 μ.μ. |
 Ονομάζεται Χαρά Φιλοπούλου με καταγωγή από το Άργος και σπουδάζει στο Τμήμα Νοσηλευτικής στην Πάτρα, αλλά με την ομορφιά της και τα γαλάζια μάτια της σε στέλνει κατευθείαν στην εντατική. Η Χαρά Φιλοπούλου ήταν την προηγούμενη εβδομάδα ένα από τα Espresso girls της γνωστής αθηναϊκής εφημερίδας και σίγουρα είναι από τα κορίτσια εκείνα που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο, μαγνητίζοντας τα βλέμματα.

Ειναι μόλις 18 χρονών και είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών στον Ερυθρό Σταυρό. Στα όνειρα της είναι να φωτογραφηθεί για λογαριασμό γυναικείων περιοδικών σε editorial μόδας, καθώς θα ήθελε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο μόντελιγνκ.
Η Χαρά παθιάζεται με τον φακό, όμως επαγγελματικά, την νοσηλευτική δεν την αλλάζει. Αντίθετα, είναι πλήρως συνειδητοποιημένη για το επάγγελμα το οποίο έχει διαλέξει να κάνει λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όταν σώζεις έναν άνθρωπο, ξαναγεννιέσαι μέσα από αυτόν».

Μάλιστα, στοχεύει μόλις πάρει το πτυχίο της να εργαστεί σε ένα από τα μεγάλα νοσοκομεία της χώρας, χωρίς όμως να αποκλείει και το ενδεχόμενο να ζήσει και να εργαστεί στο εξωτερικό, αν προκύψει μια επαγγελματική πρόταση γύρω από τον τομέα των σπουδών της.

Στον ελεύθερο χρόνο της η Χαρά προτιμά να ακούει μουσική (μόνο ελληνική), να πηγαίνει για καφέ με τις φίλες της και να παρακολουθεί ποδοσφαιρικούς αγώνες. Όσο για όσους έχουν ήδη μαγευτεί από την ομορφιά της στις φωτογραφίες; Εμείς προειδοποιούμε. Η Χαρά είναι Κριός και έχει τον δυναμισμό του ζωδίου της…
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ