ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης σε επιχείρηση της αστυνομίας σε Αργολίδα και Κορινθία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:53:00 μ.μ. |



















 Ευρεία αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας σε δύο (2) Νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Συνελήφθησαν είκοσι οκτώ (28) άτομα, προσήχθησαν ογδόντα τρία (83) και έγινε έλεγχος σε τριακόσια είκοσι πέντε (325). Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε εκατόν ενενήντα οκτώ (198) οχήματα και βεβαιώθηκαν συνολικά εκατόν επτά (107) παραβάσεις

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες (25.4.2014), ευρεία αστυνομική επιχείρηση στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας και της Κορινθίας, η οποία οργανώθηκε από Αστυνομικές Υπηρεσίες της Αργολίδας και της Κορινθίας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε τριακόσια είκοσι πέντε (325) άτομα, εκ των οποίων διακόσια έντεκα (211) ήταν ημεδαποί και εκατόν δέκα τέσσερα (114) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εκατόν ενενήντα οκτώ (198) οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά ογδόντα τρία (83) άτομα, από τα οποία σαράντα επτά (47) ήταν ημεδαποί και τριάντα έξι (36) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν είκοσι οκτώ (28) άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:

Τέσσερις (4) ημεδαποί στην Αργολίδα, γιατί σε βάρος τους εκκρεμούσαν χρέη προς το Δημόσιο, ύψους -66.124,5-, -89.169,46-, -76.792,51-, -53.678,33- ευρώ, αντίστοιχα.
Δύο (2) αλλοδαποί στην Αργολίδα, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Ένας (1) ημεδαπός στην Κορινθία, για ναρκωτικά.
Μία (1) αλλοδαπή στην Κορινθία, για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της Νομοθεσία για τα όπλα.
Τρεις (3) ημεδαπές ΡΟΜΑ και ένας (1) ημεδαπός στην Κορινθία, για κλοπή.
Ένας (1) ημεδαπός στην Κορινθία, για καταδικαστικά έγγραφα.
Δύο (2) ημεδαποί στην Κορινθία, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
Μία (1) ημεδαπή στην Κορινθία, για παραβίαση δικαστικής απόφασης.
Εννέα (9) ημεδαποί και ένας (1) αλλοδαπός στην Κορινθία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Δύο (2) ημεδαποί στην Κορινθία, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά εκατόν τρία (103) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τέσσερις (4) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ βρέθηκε συνολικά και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ