ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

"Ναύπλιο Επόμενη Μέρα": Αντλούμε ικανοποίηση από τα ευρήματα της πρόσφατης δημοσκοπικής έρευνας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:10:00 μ.μ. |




















Δελτίο τύπου


Συνεχίζουμε με σύμμαχο τους πολίτες και αντίπαλο τα προβλήματα

Λίγο πριν από τη μεγάλη αυτοδιοικητική μάχη, συνεχίζουμε με αμείωτους ρυθμούς να υπηρετούμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος από το να συναντηθούμε, να συνομιλήσουμε και να ακούσουμε τον κάθε πολίτη, σε κάθε γωνιά του ενιαίου Δήμου μας. Άλλωστε, η πραγματική δύναμη του Συνδυασμού μας είναι η άμεση και ουσιαστική επαφή με τον κόσμο, είναι οι σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουμε διαμορφώσει στους κοινούς καθημερινούς αγώνες για την επίλυση των προβλημάτων, την αναβάθμιση του τόπου μας και την ανάδειξή του ως κέντρου δημιουργίας, ανάπτυξης και πολιτισμού.

​Σε αυτό το πλαίσιο, αντλούμε ικανοποίηση από τα ευρήματα της πρόσφατης δημοσκοπικής έρευνας της εταιρίας VPRC για λογαριασμό του τηλεοπτικού καναλιού TVSUPER. Είναι βεβαίως αυτονόητο ότι δεν παίρνουν “αέρα τα μυαλά μας”. Παίρνουν, όμως, “αέρα τα πανιά μας”, διότι τα ευρήματα ανταποκρίνονται στα μηνύματα που μας στέλνουν οι ίδιοι οι άνθρωποι του Δήμου μας, στις καθημερινές μας συναντήσεις.

​Με σύμμαχο τους πολίτες, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για το Δήμο Ναυπλιέων έχοντας πάντα ως αντίπαλό μας τα πραγματικά προβλήματα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ