ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Πεζοπορία και ξενάγηση στη Μυκηναϊκή ακρόπολη των Δενδρών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:10:00 μ.μ. |

















 Με πολύ καλή διάθεση έγινε την Κυριακή 13 Απριλίου η πεζοπορική διαδρομή Δενδρά – Μιδέα – Δενδρά με ξενάγηση στην Μυκηναϊκή Ακρόπολη της Μιδέας. Η ανοιξιάτική αργολική φύση δεν άφησε καμία και κανέναν ασυγκίνητο καθώς αντικρίσαμε ένα πολύχρωμο μωσαϊκό αγροτικών καλλιεργειών, λουλουδιών και αρωματικών φυτών.
Αυτό που έκοψε την ανάσα σε όλους όμως ήταν η θέα. Μπορεί η Ακρόπολη της Μιδέας να μην εντυπωσιάζει όπως αυτές των Μυκηνών και της Τίρυνθας όσον αφορά τα κτίρια, τους τάφους ή άλλα ευρήματα, αλλά προσφέρει μία εκπληκτική πανοραμική άποψη της Αργολικής πεδιάδας και του Αργολικού κόλπου.
Κανονικά η περιήγησή μας θα περιελάμβανε και ξενάγηση στο Μυκηναϊκό νεκροταφείο των Δενδρών, η οποία όμως δεν έγινε γιατί ο αρχαιολογικός χώρος ήταν κλειστός !!! επειδή δεν πληρώνεται ο φύλακας του χώρου !!!
Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας… Εμείς πάντως την κουβέντα μας για το Μυκηναϊκό νεκροταφείο και τη σημασία του την κάναμε και με κλειστό τον αρχαιολογικό χώρο..
Για τον επόμενο μήνα η συνεργασία της πεζοπορικής ομάδας Grecopaths και των ξεναγήσεων Safran Guided Tours σας ετοιμάζει κάτι ιδιαίτερο. Ξενάγηση στο Ασκληπιείο και το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου καιπεζοπορία, τμήμα της οποίας θα γίνει στην Ιερά Οδό που συνέδεε την αρχαία πόλη της Επιδαύρου με το Ασκληπιείο.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ