ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Καμπόσος: Βλέπουμε μόνο μπροστά και δεν ανεχόμαστε να μείνουμε στη μέση!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:59:00 π.μ. |




















  Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς έστειλε προσωπικά ο δήμαρχος μας Δημήτρης Καμπόσος στους συμπολίτες μας που κατέκλυσαν την αίθουσα της εκδήλωσης ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του.

Η 3ετής θητεία στο δήμο Άργους – Μυκηνών και τα έργα που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη δεν αφήνουν περιθώρια δεν αφήνουν περιθώρια για άλλες καθυστερήσεις. Οι πολίτες απαιτούν τα έργα που είναι ήδη εγκεκριμένα και ώριμα να γίνουν πράξη. Εμπιστεύτηκαν και επιδοκιμάζουν το δήμαρχο για το δυναμισμό, την αγάπη του για το δήμο και την αποφασιστικότητα του. Το γνώρισαν και κατάλαβαν την ουσιαστική διαφορά με το παρελθόν

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών, μέσα στους 40 δήμους που έπιασαν τους στόχους του Υπουργείου Οικονομικών θα δει πολλά στην πενταετία που έρχεται. Αστική Ανάπλαση, Σχέδιο πόλης, Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων, έργα ύδρευσης στο βόρειο τμήμα, αναπλάσεις σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα. Ειδικά , οι δημότες των πρώην Καποδιστριακών Δήμων είδαν ακόμη μεγαλύτερη διαφορά στην «αγκαλιά» του μεγάλου δήμου Άργους – Μυκηνών, που πλέον έχουν πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες.

Η σημερινή εκδήλωση γεμίζει μια παράταξη με ευθύνες. Το πλήθος των ανθρώπων που πιστεύουν στην ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ είναι συγκινητικό. Ο Δημήτρης Καμπόσος κάλεσε μαζί του όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου. Κάλεσε ειδικά τις νέες και τους νέους που τον γνωρίζουν καλύτερα και τον θεωρού δικό τους άνθρωπο. Έχουμε συνταχθεί να ανατρέψουμε τη μιζέρια και την διχόνοια του παρελθόντος.

Βλέπουμε μόνο μπροστά. Και δεν ανεχόμαστε να μείνουμε στη μέση!

Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ