ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Καταγγελία του περιφερειακού συνδυασμού "Ανταρσία στον Μωριά-Συμπόρευση για την ανατροπή"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:25:00 π.μ. |

















 Την Δευτέρα 14/4 η δημοτική αρχή του Ναυπλίου με προεξάρχοντα τον δήμαρχο Κωστούρο ήρθε να σφραγίσει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο μια τετραετία μνημονιακής υποταγής του Δήμου. Στην παράταξη Κωστούρου δεν είναι πλέον αρκετό που εδώ και τέσσερα χρόνια έχει επιβάλλει σε όλους τους δημότες αδιαμαρτύρητα τις επιπτώσεις της μνημονιακής κυβερνητικής πολιτικής αλλά προχωράει ένα βήμα παραπέρα αναγκάζοντας την τοπική κοινωνία να υποστεί τον εξευτελισμό που σημαίνει η παρουσία περιπτέρου ναζιστικής προπαγάνδας στο ιστορικό κέντρο του Ναυπλίου.

Συγκεκριμένα, στη συζήτηση που έγινε για τα προεκλογικά περίπτερα των κομμάτων ενόψει των διπλών εκλογών, τόσο ο ίδιος ο δήμαρχος όσο και δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του υπεραμύνθηκαν του «δημοκρατικού δικαιώματος της χρυσής αυγής» να βιάζει τη δημοκρατία στήνοντας μάλιστα περίπτερο για την επίτευξη του σκοπού αυτού.

Δεν χρειάζεται εμείς να υπενθυμίσουμε ότι οι μισοί βουλευτές της χ.α. βρίσκονται στη φυλακή έχοντας συστήσει εγκληματική συμμορία υπεύθυνης μεταξύ άλλων για δολοφονίες εργατών και αγωνιστών και ότι ακόμα και πρώην στελέχη της παραδέχονται τον νεοναζιστικό της χαρακτήρα. Χρειάζεται όμως να αποκαλύψουμε ότι η επιλογή αυτή του δημάρχου μόνο τυχαία δεν είναι καθώς ο ίδιος φιλοξενεί στο ψηφοδέλτιό του γνωστό μέλος νεοναζιστικής ομάδας-παραφυάδας της χ.α με τραμπούκικη δράση στην περιοχή μας αλλά και στην Αθήνα.

Αποδεικνύεται δηλαδή ότι πίσω από την «δημοκρατική ευαισθησία» του δημάρχου να «προστατεύσει τα δημοκρατικά δικαιώματα όλων των κομμάτων», (κυρίως αυτών που θέλουν να καταργήσουν τα ίδια τα δημοκρατικά δικαιώματα) κρύβεται η πραγματική αγωνία του να προσδεθεί στη δημαρχεία ακόμα κι αν χρειαστεί να επιστρατεύσει τραμπούκους για τον σκοπό αυτό.

Αυτή τη φορά έγινε στον καθένα ξεκάθαρο ότι προκειμένου να διατηρήσουν την τιμητική θέση του οικοδεσπότη του Σαμαρά και του Άδωνι, οι άνθρωποι αυτοί είναι ικανοί να χρησιμοποιήσουν (εκτός από τα άχρηστα προεκλογικά «έργα» με τα λεφτά των δημοτών) ακόμα και τον πιο σάπιο υπηρέτη της μνημονιακής πολιτικής δηλαδή τη χρυση αυγη.

Απαιτούμε από τον κάθε δημοτικό συνδυασμό και δημοτικό σύμβουλο να πάρει θέση απέναντι στο ενδεχόμενο να στηθεί περίπτερο ναζιστικής προπαγάνδας στην πόλη μας καθώς και για το θέμα του υποψηφίου νεοναζιστή με τον συνδυασμό «Ναύπλιο, επόμενη μέρα» του Δημήτρη Κωστούρου και να απαιτήσει την απομάκρυνσή του από την εκλογική διαδικασία σαν ελάχιστη αναγνώριση των αγώνων ενάντια στον φασισμό και τον ναζισμό που έχει δώσει ο λαός μας.



Ο δημοκρατικός λαός του Ναυπλίου θα είναι ενήμερος και με την κινητοποίησή του δεν θα αφήσει αναπάντητες τις προκλήσεις αυτές όπως δεν άφησε και προηγούμενες.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ