ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Η ανιδιοτελής προσφορά πρέπει να επιβραβεύεται

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:22:00 π.μ. |
 Έχει φίλους πραγματικούς και όχι ψηφοφόρους της τελευταίας βδομάδας. Ο λόγος για τον Γιώργο Μπουζαλά που όσοι τον ξέρουν, τον φωνάζουν... Έντι. Ο Έντι χαρακτηρίζεται από τους κατοίκους του πρώην Δήμου Ασίνης, που ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά, ως ένας άνθρωπος που προσφέρει ανιδιοτελώς και δεν διστάζει για το καλό του τόπου του να θυσιάσει χρόνο, χρήμα αλλά και την προσωπική του ακεραιότητα.
Είναι χαρακτηριστική της ιδιοσυγκρασίας του Γιώργου, η περίπτωση με τις περσινές φωτιές στην περιοχή, όπου ήταν ο μόνος που με κίνδυνο πραγματικά της ζωής του μπήκε με τα σκαπτικά μηχανήματα της επιχείρησης του μέσα στην φωτιά, διακινδυνεύοντας να καεί ο ίδιος και τα μηχανήματα.
Κάτι τέτοια κάνει ο Έντι και όχι μόνο τώρα, που κατεβαίνει υποψήφιος με τον συνδυασμό "Ναύπλιο Επόμενη Μέρα" του Δ.Κωστούρου και έχει αποκτήσει πραγματικούς φίλους αναγνωρίζοντας την προσφορά του και την ανιδιοτέλεια που τον διακατέχει σε όλη του την πορεία.
Τέτοιους ανθρώπους έχει ανάγκη ο τόπος μας, ιδιαίτερα σήμερα που όλα έχουν καταρρεύσει, για να μας θυμίζουν πως υπάρχουν υποψήφιοι που δεν έχουν σκοπό το κέρδος, από την κάθοδο τους και την ανάμιξη τους με τα κοινά, αλλά την προσφορά.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ