ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Προσοχή, ο Οδυσσέας Βουδούρης κλωνοποιήθηκε!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:05:00 π.μ. |























 Ο περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης επιβεβαιώνει την πληροφορία που κοινοποίησε στις 21 Μαΐου, σύμφωνα με την οποία ο κ. Οδυσσέας Βουδούρης έχει εγκαταλείψει την Πελοπόννησο, αφήνοντας ελεύθερο επιτέλους το δρόμο για να συνεχίσουμε τα μεγάλα έργα μας.

Προς αποφυγή κάθε σύγχυσης, ενημερώνουμε τους πολίτες της Κορίνθου, της Τρίπολης, του Ναυπλίου, της Σπάρτης και της Καλαμάτας, που πιθανώς να πίστεψαν πως είδαν τον κ. Βουδούρη να κυκλοφορεί στην πόλη τους τις μέρες αυτές, ότι πρόκειται απλώς για μια εξαπάτηση. Ο πανούργος Οδυσσέας, δεν δίστασε, για να μπερδέψει τους Πελοποννήσιους, να προχωρήσει σε πολλαπλή κλωνοποίηση! Οι κλώνοι αυτοί προέβησαν μάλιστα σε συνεντεύξεις τύπου στη Τρίπολη, το Ναύπλιο και την Σπάρτη!

Στιγμιότυπο κλώνου του κ. Βουδούρη (φωτογραφία) στην Σπάρτη στις 21 Μαΐου, ενώ ο κ. Βουδούρης έχει αποσυρθεί στην Αθήνα!

Επίσης ο περιφερειάρχης προειδοποιεί τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας και τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, που πιθανώς να πίστεψαν πως συνομίλησαν με τον κ. Βουδούρη, πως πρόκειται απλά για μια οπτασία.

Ο κ. Τατούλης καταγγέλλει απερίφραστα την χρήση κλώνων κατά την διάρκεια προεκλογικής εκστρατείας!



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ