ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Αυλαία στο Athilisis Cup 2014

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:59:00 μ.μ. |


















 Με διάρκεια 17 ημέρες, 98 συμμετοχές και 131 αγώνες στις 7 κατηγορίες του ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 24 Ιουλίου το 7ο Open Athlisis Cup 2014 με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία. Το συγκεκριμένο τουρνουά, που διοργανώνει το Athlisis Tennis Club κάθε χρόνο, ήταν το μεγαλύτερο σε διάρκεια και είχε τις περισσότερες συμμετοχές από κάθε άλλη φορά ξεπερνώντας κάθε προσδοκία των διοργανωτών.

Στο τουρνουά - θεσμό πια για τα αθλητικά δρώμενα της Αργολίδας συμμετείχαν 70 άνδρες και 28 γυναίκες από το Άργος, το Ναύπλιο, την Ερμιόνη, αλλά και την Αθήνα, την Τρίπολη και την Καλαμάτα . Για πρώτη φορά οι αγώνες αφορούσαν 7 κατηγορίες, δύο ηλικιακές κατηγορίες στα μονά των ανδρών και των γυναικών, διπλά ανδρών, διπλά γυναικών και μικτά διπλά.

Αξίζει να σημειώσουμε οτι την διοργάνωση χαιρέτησε με μήνυμά του ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός, στο οποίο αναφέρει τα εξής: "Ανειλημμένες υποχρεώσεις δεν μου επέτρεψαν να παρευρεθώ στους αγώνες του τουρνουά. Θέλω όμως να συγχαρώ τόσο τους διακριθέντες, όσο και συνολικά τους συναγωνισθέντες αθλητές και αθλήτριες, αλλά και τους διοργανωτές του Athlisis Tennis Club που κατάφεραν να αναδείξουν αυτή τη διοργάνωση σε έναν καταξιωμένο θεσμό για την ευρύτερη περιοχή. Εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια στο μέλλον."

Στα αγωνιστικά του τουρνουά οι νικητές και οι νικήτριες στις 7 κατηγορίες είναι οι παρακάτω:

-Μονό Ανδρών κάτω των 29 ετών : 1ος Νίκος Ρουχωτάς , 2ος Χρήστος Τσεκές

-Μονό Ανδρών άνω των 30 ετών : 1ος Δημήτρης Νταβέλος , 2ος Κώστας Καπόγιαννης

-Διπλό Ανδρών : 1η θέση Δ. Νταβέλος / Τ. Διαμαντόπουλος , 2η θέση Π. Βύρλος / Δ. Ζωγραφάκης

-Μονό Γυναικών κάτω των 29 ετών : 1η Ραφαηλία Μπουρτζουκλή , 2η Αναστασία Αντωνίου

-Μονό Γυναικών άνω των 30 ετών : 1η Βούλα Σταθούλια , 2η Ελένη Χατζησάββα

-Διπλό Γυναικών : 1η θέση Ρ. Μπουρτζουκλή / Α. Αντωνίου , 2η θέση Π. Βλαχούτση / Χρ. Χριστοπούλου

-Μικτό Διπλό : 1η θέση Α. Αντωνίου / Δ. Ζωγραφάκης , 2η θέση Β. Μπίζου / Κ. Κωστάνταρος

Οι τελικοί των κατηγοριών πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες 3 ημέρες του τουρνουά και τις απονομές στους νικητές και τις νικήτριες έκαναν ο Διευθυντής του υποκαταστήματος της INTERAMERICAN Αργολίδας , μέγα χορηγού της διοργάνωσης, κ. Αναστάσιος Αντωνάκος και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας κ. Δημήτριος Κοδέλας .

Σε όλους τους συμμετέχοντες μοιράστηκαν μπλούζες και πετσέτες του τουρνουά, καθώς επίσης και λαχνοί για την κλήρωση δώρων από τους 21 Χορηγούς και Υποστηρικτές του 7ου Open Athlisis Cup 2014, οι οποίοι είναι οι παρακάτω:

1) Skouras Real Estate , 2) Mediterraneo Delicatessen Nafplio, 3) Mercato Deli + Espresso Bar, 4) Gelarto, 5) Arte Sportiva - κατάστημα αθλητικών, 6) Ζούζουλας - κατάστημα παιδικών ενδυμάτων, 7) Capri - κατάστημα ενδυμάτων, 8) Jasmine - ινσιτούτο αισθητικής , 9) Benetton Underwear - κατάστημα εσωρούχων, 10) Trend - κατάστημα ενδυμάτων, 11) " Το Πετράδι " - κοσμηματοπωλείο , 12) Sensia - ινσιτούτο αισθητικής, 13) Veke Nuova - κατάστημα επίπλων, 14) Sofia Skoura - κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων,15) Αψέντι Cafe, 16) Art line - κατάστημα φωτιστικών, 17) Kliasos Free Wear - κατάστημα ενδυμάτων, 18) Anaplasis - ινσιτούτο αισθητικής, 19) Kontos Lighting Project - κατάστημα φωτιστικών, 20) Φαρμακείο Στράτος Διαμαντής, 21) Athlisis Cafe

Οι διοργανωτές του 7ου Open Athlisis Cup 2014 και ο διευθυντής των αγώνων Αναστάσιος Κλειάσος θα ήθελαν να ευχαριστήσουν δημόσια :
- Την INTERAMERICAN Αργολίδας ως μέγα Χορηγό, τους Χορηγούς Επικοινωνίας "ΑΡΓΟΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ" και DR-TV, καθώς και όλους τους Υποστηρικτές που αναφέρονται παραπάνω για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση.
- Όλους τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στο 7ο Open Athlisis Cup 2014.
- Τον Αντώνη Καλαμπαλή, παλιό αθλητή των ακαδημιών του Athlisis Tennis Club, ο οποίος ήταν ο διαιτητής καρέκλας των τελικών και τους μικρούς τενίστες των ακαδημιών του Athlisis, που ήταν τα Ballkids επίσης στους τελικούς .
- Όλο τον κόσμο που κατέκλησε τις εγκαταστάσεις του Athlisis Tennis Club από την πρώτη ημέρα για να παρακολουθήσει καθημερινά τους ενδιαφέροντες αγώνες .

Επιπλέον, συγχαίρουν όσους και όσες διακρίθηκαν στο τουρνουά, όλους τους συμμετέχοντες για την προσπάθειιά τους και την άψογη συμπεριφορά τους εντός και εκτός γηπέδων, καθώς και τους θεατές για την πολύ "τενιστική" και με σεβασμό προς τους αθλητές και αθλήτριες συμπεριφορά τους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ