ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών απο το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:01:00 μ.μ. |
 Το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου αντιστέκεται στις μέρες της κρίσης. Με το έργο του προσπαθεί να συνεισφέρει στην επιστήμη και την τέχνη με στόχο την αριστεία. Προσπαθεί να ενδυναμώσει τους νέους και την τοπική - ευρύτερη κοινωνία- με ιδανικά, στόχους και τεχνογνωσία ως προς την πολυδιάστατη δυναμική του θεάτρου και των τεχνών.
Εκτός από το επιστημονικό περιοδικό «ΘΕΑΤΡΟΥ ΠΟΛΙς» που θα το βρείτε στην ιστοσελίδα μας, ένας σχεδιασμός και όνειρο πολλών ετών θα πραγματοποιηθεί φέτος από τον Σεπτέμβριο. Είναι το πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, «Δραματική Τέχνη και Παραστατικές Τέχνες στην Εκπαίδευση και δια Βίου Μάθηση» (ΜA in Drama and Performing Arts in Education and Lifelong Learning)

Είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα για την Ελλάδα που αφορά πρωτίστως σε θεατρολόγους, εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και κάθε ειδικότητας, ψυχολόγους, κοινωνιολόγους, γενικά το χώρο των ανθρωπιστικών επιστημών. Επίσης αφορά και σε άλλες ειδικότητες καθώς οι τεχνικές του εφαρμόζονται παγκοσμίως, όχι μόνο στην εκπαίδευση και δια βίου μάθηση, αλλά και πολυδιάστατα σε επιστημονικούς και καλλιτεχνικούς τόπους, από την ιατρική (εκπαίδευση ιατρών, απασχόληση, θεραπεία ασθενών) μέχρι την οικονομία και επιχειρηματικότητα (στελέχη επιχειρήσεων, οργάνωση και διοίκηση). Μιλάμε για ανάπτυξη διαδικασιών βιωματικής μάθησης για πολλά γνωστικά και καλλιτεχνικά αντικείμενα, διαχείριση ομάδας, συγκρούσεων και επιθετικότητας, ανάπτυξη και διαμόρφωση προσωπικότητας, ανάπτυξη διαπολιτισμικής και περιβαλλοντικής συνείδησης και εν τέλει δυναμικής επικοινωνίας μέσω τεχνικών της Δραματικής Τέχνης στην Εκπαίδευση.

Σε λίγες μέρες θα αναρτήσουμε όλες τις πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας (www.ts.uop.gr). Ευχαριστούμε για το χρόνο σας και πιστεύουμε ότι θα έχετε την καλή διάθεση να μας συμπαρασταθείτε και να συστήσετε το μεταπτυχιακό μας σε ενδιαφερόμενους.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων, με την ελπίδα ότι θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας,
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ