ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Με ωτοασπίδες κοιμούνται οι κάτοικοι στο Ανυφί (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:25:00 π.μ. |
 Όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ανυφίου Κώστας Καραμπής, η κατάσταση στο πάρκο Μητροκόλια του χωρίου, έχει γίνει ανυπόφορη για τους κατοίκους που ζούν στην περιοχή. Αιτία ένα φωτιστικό που βρίσκετε στο συγκεκριμένο σημείο, που λόγω βλάβης,  χαλάει τον κόσμο από τον θόρυβο.

Ο κ. Καραμπής αναφέρει:

"Έχοντας εξαντλήσει όλα τα άλλα, που έχουν να κάνουν τόσο με την ενημέρωση των αρμοδίων για την επίλυση του προβλήματος, όσο όμως και την αντοχή των κατοίκων, ως τελευταία λύση σας κοινοποιώ αυτό το βίντεο.

Το ιστορικό:
Ο δήμος έχει ενημερωθεί είτε εγγράφως, είτε προφορικώς, για την εν λόγο κατάσταση που επικρατεί στη περιοχή εδώ και μήνες, χωρίς όμως, να έχει γίνει ούτε μια ουσιαστική επέμβαση επίλυσης του προβλήματος.

Η δημοσιοποίηση είναι αναγκαία για ένα κύριο λόγο, η διαβίωση των κατοίκων κατά τις νυχτερινές ώρες έχει γίνει ανυπόφορη, κυρίως από την ηχορύπανση που δημιουργείται, περιττό να σας πω πως είτε κατά τις ώρες του ύπνου είτε και τις ώρες λειτουργίας του φωτισμού, γειτόνισσα στο πάρκο φορά μόνιμα ωτοασπίδες."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ