ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Συμβολαιακή Γεωργία από την τράπεζα Πειραιώς στα βιολογικά οπωροκηπευτικά με την εταιρεία Βιοκαρπός Ε.Π.Ε. από την Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:51:00 μ.μ. |













H Τράπεζα Πειραιώς ανακοίνωσε νέες συμφωνίες για Συμβολαιακή Γεωργία στα βιολογικά οπωροκηπευτικά με την εταιρεία «Βιοκαρπός Ε.Π.Ε.». Το νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας αφορά  παραγωγούς βιολογικών οπωροκηπευτικών των Νομών Αργολίδος, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λάρισας, και Αιτωλοακαρνανίας, σε συνεργασία με την εταιρεία «Βιοκαρπός Ε.Π.Ε».

Η Βιοκαρπός Ε.Π.Ε είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2006, έχει την έδρα της στο Μαλαντρένι Αργολίδας.

Μέσω του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο παραγωγός έχει στη διάθεση του την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται αλλά και εγγυημένη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην εταιρία.

Το Πρόγραμμα καλύπτει όλη την παραγωγική, εφοδιαστική και μεταποιητική αλυσίδα του αγροτικού προϊόντος υποστηρίζοντας συντεταγμένα την επωφελή συνεργασία παραγωγών και επιχείρησης.

Με την υλοποίηση της νέας αυτής συνεργασίας, πιστοποιείται η σταθερή βούληση της Τράπεζας Πειραιώς για την υποστήριξη και ενθάρρυνση κάθε υγιούς παραγωγικής προσπάθειας στον τομέα της οικονομίας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ