ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Κρυφτό για την εκδήλωση του περιοδικού Patria - Ο Δήμος καλεί την αστυνομία να πράξει τα νόμιμα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:18:00 π.μ. |




















 Ένταση αναμένεται να δημιουργηθεί σήμερα κατά την εκδήλωση του περιοδικού Patria, αν τελικά πραγματοποιηθεί όπως έχει προγραμματιστεί, στο πνευματικό κέντρο της Αγίας Τριάδας, το απόγευμα στις 7:00μ.μ.

Πληροφορίες αναφέρουν πως μετά την ανακοίνωση του Αντιφασιστικού Αντιρατσιστικού Μετώπου Αργολίδας που καλεί τα μέλη του σε διαμαρτυρία έξω από το πνευματικό κέντρο της  Αγ. Τριάδας για να ματαιώσουν την εκδήλωση, οι διοργανωτές της και υπεύθυνοι του περιοδικού βρίσκονται σε αναζήτηση ιδιωτικού χώρου για να την πραγματοποιήσουν.

Μετά τον θόρυβο και τις αντιδράσεις που ξεσήκωσε το Α.Α.Μ.Α. για την παραχώρηση δημόσιου χώρου για φασιστική - ναζιστική εκδήλωση, έγινε γνωστό πως οι διοργανωτές ποτέ δεν ζήτησαν και δεν πήραν άδεια από τον δήμο για την εκδηλωση και πως ο δήμος δεν παραχωρησε ούτε δια λόγου την αίθουσα του πνευματικού κέντρου για την διεξαγωγή της.

Οι υπεύθυνοι της εκδήλωσης επιμένουν πως θα πραγματοποιηθει όπως και να έχει, αλλά δεν κάνουν γνωστό ακόμα τον τόπο της διεξαγωγής της.

Από πληροφορίες ο Δήμαρχος γνωστοποίησε προς την αστυνομία πως κανένας δημόσιος χώρος δεν έχει παραχωρηθεί για την συγκεκριμένη εκδήλωση και ως εκ τούτου σε αντίθετη περίπτωση, η αστυνομία καλείται να πράξει ότι προβλέπει ο νόμος !!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ