ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Οργισμένοι οι επαγγελματίες στο Ναύπλιο από τις διακοπές ρεύματος της ΔΕΗ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:11:00 π.μ. |




















 Μια ακόμη διακοπή της ηλεκτροδότησης στην πόλη του Ναυπλίου σημειώθηκε χθες το βράδυ και ήταν η αίτια να ξεχειλίσει η οργή των επαγγελματιών του τουρισμού κατά της ΔΕΗ. Είναι πραγματικά εξοργιστικό αυτό που συμβαίνει για πολλοστή φορά μέσα στο καλοκαίρι στην πόλη του Ναυπλίου έλεγαν όλοι, ενώ η χθεσινή διακοπή συνέπεσε με την κίνηση στα μαγαζιά να βρίσκετε στο ζενίθ της τουριστικής περιόδου.

Η διακοπή που σημειώθηκε χθες από τις 21:00 μέχρι τις 21:40 στην πόλη του Ναυπλίου μέχρι το Τολό αλλά και σε χωριά του Αργολικού κάμπου, προκάλεσε μεγάλη ζημιά στους καταστηματάρχες που είδαν τα μαγαζιά τους να αδειάζουν μέσα σε 5 λεπτά.
Χαρακτηριστικο παράδειγμα ήταν πως σε κατάστημα εστίασης στο Ναύπλιο, όταν έσβησαν τα φώτα 4 ή 5 παρέες σηκώθηκαν μέσα στο σκοτάδι που επικράτησε και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν. Επίσης παραγγελίες που ήταν σε εξέλιξη δεν μπόρεσαν να σερβιριστούν στα τραπέζια  με  αποτελεσμα οι πελάτες εκνευρισμένοι από την καθυστέρηση να ματαιώσουν τις παραγγελίες και να φύγουν. Πολλοί ήταν αυτοί από τους επαγγελματίες που πήγαν στα γραφεία της τεχνικής υπηρεσίας της ΔΕΗ και εκδήλωσαν την δικαιολογημένη οργή τους με πολλά "γαλλικά"!!!
Επίσημη ανακοίνωση από την ΔΕΗ για την αιτία της διακοπής δεν έχει υπάρξει, εξάλλου δεν το έχει κάνει πότε η διοίκηση της ΔΕΗ, (γιατί να το κάνει άλλωστε... δεν χάνει κανένας τους το μισθό τους για να βγουν στα "κάγκελα", ούτε νιώθουν την ανάγκη να ενημερώσουν του ιθαγενείς που τους πίνουν το αίμα με τα χαράτσια).
Πληροφορίες λένε πως δεν υπάρχει προσωπικό για την εποπτεία και κατανομή των φορτίων από τον υποσταθμό της Δαλαμανάρας και έτσι γινεται υπερφόρτωση της γραμμής. Δεν ξέρουμε αν τελικά αυτό ειναι το πρόβλημα, (ο Υπουργός ο κ. Μανιάτης ειναι στο νομό να πάνε να του το πούνε οι διοικούντες την ΔΕΗ Ναυπλίου πως δεν έχουν προσωπικο) εκείνο που ξέρουμε είναι πως πλέον οι επαγγελματίες θα πρέπει μαζικά (ίσως και σε συνεργασια με τον Δήμο) να  κάνουν αγωγές στην ΔΕΗ για τις επαναλαμβανόμενες ζημιές που παθαίνουν.

Αυτό το αίσχος με τις διακοπές του ρεύματος εν μέσω τουριστικής σεζόν και όχι μόνο, θα πρέπει να σταματήσει επιτέλους στο Ναύπλιο και όλες τις γύρω τουριστικές περιοχές.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ