ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΓΣΕΕ: Να αποσυρθεί άμεσα το Προεδρικο διάταγμα για τα ΚΤΕΛ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:02:00 π.μ. |



















 Η ΓΣΕΕ καταγγέλλει την απαράδεκτη κυβερνητική απόφαση να εκδοθεί εν κρυπτώ μέσα στον Αύγουστο Προεδρικό Διάταγμα με το οποίο στην ουσία απελευθερώνονται οι απολύσεις στα ΚΤΕΛ όλης της χώρας.

Οι φόβοι των εργαζομένων ότι το συγκεκριμένο διάταγμα θα οδηγήσει σε απολύσεις παλαιών εργαζομένων με στόχο την πρόσληψη νέων φθηνών υπαλλήλων επιβεβαιώθηκαν σήμερα με την κοινοποίηση της πρώτης απόλυσης σε 55χρονο οδηγό των ΚΤΕΛ Καλαμάτας.
Προκαλεί αγανάκτηση το γεγονός ότι η Κυβέρνηση συνεχίζει την τακτική στήριξης εργοδοτών και μάλιστα ενός κλάδου μεγαλοεργοδοτών οι οποίοι εκτελούν μονοπωλιακά τις δημόσιες υπεραστικές συγκοινωνίες.

Συνάμα είναι αδιανόητο η εμπειρία και η ικανότητα ενός οδηγού η οποία σχετίζεται άμεσα με τη γενικότερη οδική ασφάλεια να απαξιώνεται με στόχο να γεμίσουν κάποιοι με περισσότερα χρήματα τις τσέπες τους.

Η Συνομοσπονδία στηρίζει τον αγώνα της Ομοσπονδίας Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδας (ΟΣΜΕ) και απαιτεί από την Κυβέρνηση την άμεση λήψη νομοθετικής πρωτοβουλίας ώστε να μη βρεθούν στο δρόμο ακόμη χιλιάδες εργαζόμενοι.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ