ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

"Αλλαγή Πορείας": Δεν παίζουμε κύριε Νικητόπουλε

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:42:00 μ.μ. |






















Δελτίο τύπου

 Μετά την καυστική ανακοίνωση του κου Νικητόπουλου, όπου κατηγορεί τον δήμαρχο Άργους-Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο, ότι δεν του επέτρεψε να μιλήσει στην ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής, μετά λύπης μας αντιλαμβανόμαστε πως είναι ακόμα σε… άλλο δρόμο και όχι σε αυτόν που του υπέδειξε ο λαός . Η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής, είναι η νόμιμη και θρησκευτική επισφράγιση της ψήφου του λαού και όχι γήπεδο για παιχνίδι πολιτικών εντυπώσεων.

Να επισημάνουμε λοιπόν πως δεν έχουμε καμία διάθεση για παιχνίδι και ειδικά από τα αποδυτήρια! Στην τελετή ορκωμοσίας κάθε νέας δημοτικής αρχής βάσει πρωτοκόλλου, ομιλεί ο εκλεγέντας δήμαρχος και ο απερχόμενος δήμαρχος(εάν υπάρχει απερχόμενος).

Μετά από μια τέτοια προεκλογική αναμέτρηση με αβάσιμες κατηγορίες και λάσπη δεν εντυπωσιαζόμαστε με τέτοιου είδους ανακοινώσεις αλλα σας συμβουλεύουμε, να αποφύγετε τους χαρακτηρισμούς περί αντιδημοκρατικών συμπεριφορών, διότι προσβάλλεται όχι τον δήμαρχο, αλλα το 62% των συμπολιτών σας κ. Νικητόπουλε. Σε περιόδους όπως αυτή που διανύουμε δεν χωράνε αντιδράσεις για τις αντιδράσεις-σκοπός είναι να οδηγήσουμε τον Δήμο μας στις καλύτερες μέρες, να επιλύσουμε τα καθημερινά προβλήματα των δημοτών και να αντιπαρατεθούμε σε πραγματικά σοβαρά ζητήματα. Μην πέφτετε στην παγίδα που σας οδηγούν ατυχώς οι συνεργάτες σας, ο δρόμος είναι μακρύς και έχει γίνει ήδη αλλαγή πορείας .



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ