ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Και επίσημα ο Μάριο Μπρέσκα στον Παναργειακό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:04:00 μ.μ. |



















 Ο Παναργειακός σήμερα Τετάρτη 20 Αυγούστου το απόγευμα στο παλιό Δημαρχείο της πόλης  παρουσία και του Δημάρχου Άργους Μυκηνων Δ.Καμπόσου υποδέχθηκε τον μεγάλο αστέρα του ποδοσφαίρου Μάριο Μπρέσκα.
Ο Μάριο Μπρέσκα γεννήθηκε στις 27 Δεκεμβρίου 1979 και αγωνίζεται στη θέση του δεξιού επιθετικού. Είναι σπεσιαλίστας στην εκτέλεση κόρνερ και φάουλ και δεινός σκόρερ.
Ώς το 2004 αγωνιζόταν με επιτυχία σε ομάδες της πατρίδας του. Την περίοδο 2004-07 αγωνίστηκε στον Πανιώνιο, στον οποίο διακρίθηκε ιδιαίτερα, αγωνίστηκε στους ομίλους του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ και αγαπήθηκε από τους φιλάθλους. Με τον Πανιώνιο έπαιξε σε περισσότερα από 80 παιχνίδια και πέτυχε περίπου 20 γκολ.
Τη σεζόν 2007-08 επέστρεψε στη Σλοβακία αγωνιζόμενος με τη Ζίλινα. Το 2008-09 μετακινήθηκε στη Β' εθνική της Γερμανίας αγωνιζόμενος στη Νυρεμβέργη. Σύντομα όμως αποχώρησε για να συνεχίσει την καριέρα του στο κυπριακό πρωτάθλημα.
Έπειτα από ενάμιση χρόνο στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου και στον ΑΠΟΕΛ, επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού Βόλου. Στον Ολυμπιακό Βόλου κατάφερε να γίνει ακόμη μια φορά ένας εκ των αγαπημένων παικτών των φιλάθλων της ομάδας και να βοηθήσει σημαντικά στην συνολική προσπάθεια για έξοδο στην Ευρώπη, κάτι που τελικά επιτεύχθηκε.
Μετά τον υποβιβασμό της ομάδος, έπειτα από το σκάνδαλο των στημένων αγώνων, μεταγράφηκε στον Αστέρα Τρίπολης και μετά από ένα χρόνο στην Παναχαϊκή Γ.Ε. Η συνεργασία του δεν κράτησε πολύ και έπειτα από τέσσερις μήνες, γύρισε στη γνώριμη και αγαπητή του ομάδα, τον Ολυμπιακό Βόλου. Από σήμερα ο Μάριο Μπρέσκα ανηκει και τυπικά στην ομάδα του Παναργειακού και συμμετείχε και στην πρώτη προπόνηση του με την νέα του ομάδα στο ΔΑΚ ΄Αργους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ