ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Παραδόθηκαν τα φάρμακα για την Γάζα στην Πρεσβεία της Παλαιστίνης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:59:00 μ.μ. |




















  Το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Βύρωνα ( ΚΙΦΒ) συγκέντρωσε συνολικά 3306 σκευάσματα φαρμάκων και υγειονομικού υλικού για την κατεχόμενη Γάζα. Από αυτά, 1762 παραδόθηκαν χθες Τετάρτη, από επιτροπή του ΚΙΒΦ, στην Πρεσβεία της Παλαιστίνης στην Αθήνα, 1044 σκευάσματα απογράφτηκαν και παραδόθηκαν στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, ενώ 500 σκευάσματα λόγω ημερομηνίας λήξης ή γιατί είχαν χρησιμοποιηθεί, δεν ήταν επιτρεπτό να σταλούν στην Παλαιστίνη. Η εκστρατεία για τη συγκέντρωση φαρμάκων για την Παλαιστίνη τερματίστηκε στις 15.8.

Στην μάχη για την συγκέντρωση των φαρμάκων, με την ακούραστη δουλειά των εθελοντών του ΚΙΦΒ, που μετέφεραν τα φάρμακα από καράβια, ταχυδρομεία και άλλες περιοχές της Αττικής, έδωσαν το μαχητικό παρόν κινήσεις αλληλεγγύης, ομάδες και μεμονωμένα άτομα, από όλη την Ελλάδα. Πήραμε φάρμακα από την Αθήνα (Κέντρο) την οδό Αχαρνών (φαρμακείο), από την οδό Αλεξανδρείας - Αττικής, Βύρωνα, Γαλάτσι, Γρεβενά, Ελευσίνα, Εξάρχεια, Θεσσαλονίκη (Καλαμαριά), Ηλιούπολη, Ίλιον, Καβάλα, Καισαριανή, Καλαμάτα (εργατικές κατοικίες) Καλλιθέα, Κηφισιά ( φαρμακεία) Λέρο, Νέο Κόσμο, την Ρόδο, την Τήνο, την Χίο, ενώ μερικοί συναγωνιστές πρόσφεραν χρηματικά ποσά και αγοράστηκαν φάρμακα για την Γάζα.
Χαιρετίζουμε και τιμάμε τις εκδηλώσεις αλληλεγγύης του ελληνικού λαού, την πετυχημένη δουλειά που έγινε στο μάζεμα χιλιάδων σκευασμάτων φαρμάκων και υγειονομικού υλικού, την συνεργασία με το ΚΙΦΒ.

Καταδικάζουμε για άλλη μια φορά την υποκρισία και την πολιτική των ΗΠΑ και της Ε.Ε απέναντι στον Παλαιστινιακό λαό, τις βάρβαρες στρατιωτικές επιθέσεις της κυβέρνησης του Ισραήλ.

Όπως μαθαίνουμε οι ποσότητες φαρμάκων και υγειονομικού υλικού, που έχουν συγκεντρωθεί ήδη για την Γάζα, από όλες τις άλλες κοινωνικές και εργατικές οργανώσεις είναι πολύ μεγάλες και αποδεικνύουν στην πράξη τα αισθήματα συγκίνησης και αγάπης του ελληνικού λαού προς τον Παλαιστινιακό λαό, την στήριξη στον αγώνα του, για να δικαιωθούν οι θυσίες, για μια Ελεύθερη και Ανεξάρτητη Παλαιστίνη. Ο Αγώνας συνεχίζεται.

ΚΙΦΒ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ