ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

5 - 0 Νίκησε ο Παναργειακός τον Παναρκαδικό - Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μάριο Μπρέσκα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:16:00 μ.μ. |




















 Με πεντάρα άνοιξε το πρωτάθλημα ο Παναργειακός απέναντι στη φιλοξενούμενη ομάδα του Παναρκαδικού.



Το σκορ άνοιξε στο 5ο λεπτό ο Μάριο Μπρέσκα με απευθείας φάουλ, ακολούθησε το 2-0 στο 20΄ με γκολ από τον Μάριο Αγγελόπουλο μετά από πάσα του Μάριο Μπρέσκα από εκτέλεση φάουλ!!
Με γκολ του Σίμωση έγινε το 3-0 στο 40΄, ενώ το 4-0 σημειώθηκε λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου από ποιον άλλον... τον Μάριο Μπρέσκαααα!!!
Το τελικό 5-0 εγινε στο 53΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του σούπερ Μάριο και κεφαλιά του Παπαιωάννου!!
Το αγώνα παρακολούθησαν πολλοί φίλαθλοι του Παναργειακού, ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γ.Ανδριανός, ο Δημαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος.

Διαιτητές :Γκάμαρης, Κορτέσης, Τσιλιπάνος (ΣΔ Αθηνών)

Η σύνθεση της ομάδας του Παναργειακού

Κατσαούνης, Λιόσης, Καλαγκάνης, Ρόκα, Λίτσος, Αγγελόπουλος (63’ Καρούτης), Παπαϊωάννου, Σίμοσης (69’ Ετόφ), Μπρέσκα, Κούτσι (57’ Μπιτζής), Κουκούλης

Η σύνθεση της ομάδας του Παναρκαδικού

Ψυχογιός, Ρ. Πετρόπουλος (67’ Αρώνης), Μπούτας, Ζώης (46’ Σταθουλόπουλος), Κωστάκης, Κυριακόπουλος, Αρδάμης (67’ Μπίσιας), Δήμος, Νάνος, Καδάς, Ευγ. Πετρόπουλος
Σε ανακοίνωση του o Παναργειακός αναφέρει:

Παναργειακός –Παναρκαδικός 5-0
Μεγάλο παιχνίδι για τον Παναργειακό- Ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα!!


Το 5-0 έκανε ο Παναργειακός επί του Παναρκαδικού, με το αποτέλεσμα να δικαιώνει τους παίκτες των Λύκων και τον προπονητή Λουτσιάνο ντε Σόουζα, αφού έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και απέδειξαν πως το λίγο διάστημα που είχαν στην διάθεση τους,το εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο . Όμως μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους οπαδούς του Παναργειακού, που γέμισαν το ΔΑΚ Άργους καθώς λίγα λεπτά πριν το πρώτο σφύριγμα του πρωταθλήματος, ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα η απόκτηση του μεγάλου αστέρα του ποδοσφαίρου Μάορο Πόι. Ο Αργεντινός άσσος, αναμένεται να υπογράψει στην ομάδα του Παναργειακού τις προσεχείς ημέρες, ενώ βρέθηκε στο στάδιο του Άργους και παρακολούθησε τον αγώνα με τον Παναρκαδικό. Στα του αγώνα, ο Παναργειακός διέψευσε τις Κασσάνδρες, που τον ήθελαν ανέτοιμο και έπαιξε ποιοτικό και επιθετικό ποδόσφαιρο ,με πολύ καλή άμυνα και κυκλοφορία της μπάλας. Ο Μάριο Μπρέσκα, έδειξε την μεγάλη του κλάση κάνοντας μαγικά μέσα στο γήπεδο και αποδείχτηκε πως ήταν mvp του αγώνα. Το σκόρ για την ομάδα των Λύκων άνοιξε ο Μπρέσκα, με απευθείας φάουλ στο 5΄. Στο 20΄ο Μάριος Αγγελόπουλος έκανε το 2-0 ,μετά από πάσα του Μπρέσκα από εκτέλεση φάουλ. Στο 40΄μετα από πάσα του Μπρέσκα, ο Σίμωσης έκανε το 3-0 για την ομάδα του Παναργειακού. Το 4-0 ήρθε λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, από τον Μάριο Μπρέσκα που ¨τρύπαγε¨ συνεχώς την αντίπαλη άμυνα και έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές για την ομάδα του Λουτσιάνο ντε Σόουζα. Στο 53΄ο Μπρέσκα, εκτέλεσε κόρνερ και με κεφαλιά του Αντρέα Παπαιωάννου έγινε το 5-0 για τον Παναργειακό. Στο 60΄,έγινε αλλαγή για την ομάδα των Λύκων με τον Μπιτζή, να παίρνει τη θέση του Πούτσι και στο 63΄ο Αγγελόπουλος, να δίνει τη θέση του στον Καρούτη. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με έντονη βροχή και στο 70΄έγινε και η τελευταία αλλαγή, με τον Μπιτζή να παραχωρεί τη θέση του στον Ετόφ. Παρά την ισχυρή βροχόπτωση που ξεκίνησε στο δεύτερο ημίχρονο, οι Αργείοι οπαδοί δεν εγκατέλειψαν το γήπεδο και συνέχιζαν να εμψυχώνουν την ομάδα. Ο προπονητής Λουτσιάνο ντε Σόουζα ,μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε: ¨Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών και θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση για την καλή δουλειά που κάνει. Επίσης, ευχαριστώ τον κόσμο που στήριξε σήμερα τον Παναργειακό και να τονίσω πως η παρουσία του μας δίνει δύναμη»




ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ