ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

"Άλλος Δρόμος": Κάλεσμα για συμμετοχή στην Ανοιχτή Γενική Συνέλευση στο Ναύπλιο για το ΤΑΙΠΕΔ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:53:00 μ.μ. |















  Η Δημοτική Κίνηση Άργους – Μυκηνών «Άλλος Δρόμος» δηλώνει την εναντίωσή της στην εκποίηση της δημόσιας περιουσίας και πως θα αγωνιστεί για να αποτρέψει αυτό το ενδεχόμενο. Παράλληλα, καλεί τους δημότες του Δήμου να συμμετέχουν στην Ανοιχτή Γενική Συνέλευση της ερχόμενης Τετάρτης στο Ναύπλιο. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

Παραλίες, οικόπεδα και κτίρια της Αργολίδας που αποτελούν δημόσια περιουσία έχουν ενταχθεί στο ΤΑΙΠΕΔ για να πουληθούν σε ιδιώτες.

Μέχρι αυτή τη στιγμή στη λίστα του ΤΑΙΠΕΔ έχουν ενταχθεί δύο οικόπεδα στο Άργος (ένα από αυτά το «Γήπεδο Πειρούνη»), η Καραθώνα, το Κονδύλι, τρεις εκτάσεις στην Ερμιονίδα, και ακόμη στο Ναύπλιο, ο υγροβιότοπος στο Ραμαντάνι, ένα κτίριο στην παλιά πόλη, τρία οικόπεδα κοντά στον Άγιο Αναστάσιο, και τρία ξενοδοχεία του συγκροτήματος ΞΕΝΙΑ.

Η πώληση των παραπάνω εκτάσεων θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στην οικονομία, το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Η παράταξή μας εκφράζει την αντίθεσή της σε αυτό το σχέδιο εκποίησης και θα αγωνιστεί με τους πολίτες, φορείς και συλλογικότητες της πόλης και του νομού για την απένταξη όλων των εκτάσεων του Νομού μας από το ΤΑΙΠΕΔ.

Καλούμε τους δημότες του δήμου μας να πάρουν μέρος στην Ανοιχτή Γενική Συνέλευση που έχει συγκαλέσει η Πρωτοβουλία πολιτών, συλλογικοτήτων και φορέων της Αργολίδας ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των ακινήτων του δημοσίου την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου, στις 8μμ, στο Θεατράκι του ΟΣΕ στο Ναύπλιο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ