ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Λειτουργεί Παράρτημα της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:33:00 π.μ. |
















 Στο Ναύπλιο λειτουργεί το Παράρτημα Ναυπλίου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, ένα Ν.Π.Δ.Δ. που εκπροσωπεί τους απόστρατους αξιωματικούς του στρατού και της τέως χωροφυλακής του νομού Αργολίδας και καλύπτει και τους Αξιωματικούς Αεροπορίας και Ναυτικού, οι οποίοι δεν έχουν ενώσεις στην Αργολίδα.

Σήμερα αριθμεί 105 μέλη και το Δ.Σ. αποτελείται από τους: Σχη ε.α. (ΜΧ) Οικονόμου Κων/νο (Πρόεδρο), Σχη ε.α. (ΜΧ) Νταλιάνη Πέτρο (αντιπρόεδρο & Ταμία), Ανχη ε.α. (ΠΖ) Κατράδη Κων/νο (μέλος) και Τχη ε.α. (ΠΖ) Ιωαννίδη Γεώργιο (γραμματέα).

Το γραφείο του βρίσκεται στην παλιά πόλη του Ναυπλίου (Βασ. Όλγας 4, τηλ. 2752029037) και είναι ανοικτό κάθε Δευτέρα –Τετάρτη από ώρα 10:00 έως 13:00.

Το παράρτημα έχει ενεργή συμμετοχή και παρουσία στις εκδηλώσεις των στρατιωτικών αλλά και των άλλων τοπικών φορέων του νομού. Διοργανώνει κοινωνικές εκδηλώσεις για τα μέλη, αλλά και τους εν ενεργεία συναδέλφους και τις οικογένειές τους.

Δημιουργήθηκε και λειτουργεί στο διαδίκτυο το blog: «eaasargolida.blogspot.gr» και το mail για επικοινωνία είναι το: «eaasargolida@gmail.com»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ