ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Αυτή ειναι η ηθοποιός που συνελήφθη στην Επίδαυρο γυμνή - Εύσημα Ανδριανού στον αρχαιοφύλακα για την άμεση αντίδραση

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:42:00 μ.μ. |
 Ήρθε στην Ελλάδα για να υποδυθεί την Κίρκη υπό την καθοδήγηση του Μ.Λάνγκχοφ και βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Ποια είναι η ηθοποιός που ξεγυμνώθηκε στην Επίδαυρο; Πρωτοποριακή, έτοιμη να κάνει τη διαφορά και γνωστή για τους ρόλους της σε παραστάσεις που εντυπωσιάζουν το κοινό με την άποψή τους. Η 32χρονη ηθοποιός, performer και σκηνοθέτης, που το 2006 έφυγε από τη χώρα της, τη Χιλή, για να σπουδάσει θέατρο στη Γαλλία, στην περίφημη σχολή «Ecole de la Scène Sur Saône» στη Λυών και την «Ecole Jacques Lecoq» στο Παρίσι,είναι η γυναίκα που συνελήφθη προχθες το βράδυ γυμνή στην Επίδαυρο.
Η Νικόλ Μέρσι μεταξύ του 2007- 2012 συνεργάστηκε με το Raphaël Defour στον πρώτο θίασο-εταιρεία με το όνομα«Microserfs», ιδιαίτερα στη σύγχρονη γραφή και τη θεατρική απόδοση. Η ίδια χαρακτηρίζεται κωμικός ηθοποιός, συστήνεται ως καλλιτέχνιδα, ποιήτρια, διασκεδάστρια. Είναι γνωστή στο κοινό της Γαλλίας και για τη συμμετοχή της στην ταινία «Si je suis perdu c'est pas grave» και διατηρεί από το 2009 το προσωπικό της blog που αναρτά πληροφορίες για τις παραστάσεις της. 
Η ηθοποιός, που υποδυόταν την Κίρκη και στο πλαίσιο των γυρισμάτων για το βιογραφικό ντοκιμαντέρ του Γερμανού σκηνοθέτη Ματίας Λάνγκχοφ, πέταξε τα ρούχα της στον χώρο του αρχαίου θεάτρου. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2013, όταν συνεργάστηκαν υπό τη σκέπη του οργανισμού καλλιτεχνικών παραγωγών Chantiers Nomades, που λειτουργεί εθελοντικά. Η γνωριμία τους οδήγησε και στην περαιτέρω συνεργασία τους στο βιογραφικό ντοκιμαντέρ του Λάνγκχοφ, ο οποίος έχει γίνει ξανά θέμα συζήτησης στη χώρα μας, αφού είναι ο σκηνοθέτης που ανέβασε στη σκηνή της Επιδαύρου τον Μηνά Χατζησάββα γυμνό, στην παράσταση «Βάκχες» από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.
Ο υφυπουργός Αθλητισμού Ιωάννης Ανδριανός συγχαίρει τον αρχαιοφύλακα Στέφανο Προύντζο και την προϊσταμένη της Αρχαιολογικής υπηρεσίας Αργολίδας Άλκηστη Παπαδημητρίου  κατά την επίσκεψη του στον αρχαιολογικό χώρο της Επιδαύρου σήμερα Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014.
Ο αρχαιοφύλακας Προύντζος στην διάρκεια της βάρδιας του είδε την 32χρονη γαλλίδα ηθοποιό Νικόλ Μαρσί γυμνή μέσα στο θέατρο, ανάμεσα στο πρώτο και στο δεύτερο διάζωμα. Κάλεσε την αστυνομία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί όλο το συνεργείο συνολικά τέσσερα άτομα, και να οδηγηθούν, στο αστυνομικό τμήμα  του Ναυπλίου. Για το συμβάν αυτό συνελήφθη και ο 63χρονος γερμανός σκηνοθέτης Ματίας Λάνχοφ.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ