ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Ξεκινάει η Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. και στο Άργος μετά την επιτυχία του Δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:21:00 π.μ. |




















  Η Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. το ακαδ. έτος 2014-2015 θα δεχθεί έναν ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό φοιτητών, δηλαδή 1950 πτυχιούχους για την λήψη Πιστοποιητικού Παιδαγωγικής Επάρκειας και 500 πτυχιούχους για την λήψη Πιστοποιητικού Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού.

Ήδη έχει ανακοινωθεί από τον Υπουργό Παιδείας μεγάλος αριθμός προσλήψεων εκπαιδευτικών μέσω ΑΣΕΠ και τα ανωτέρω πιστοποιητικά αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Η Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. προσφέρει ευκαιρίες σε όλους τους πτυχιούχους ανεξάρτητα από ειδικότητα και προσόντα, διευρύνοντας τη βάση των φοιτητών, δεδομένου ότι τα μαθήματα θα διεξαχθούν σε έντεκα πόλεις στην Ελλάδα.

Το «ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (Ε.Π.ΠΑΙ.Κ.)» και το «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ (Π.Ε.ΣΥ.Π.)» θα πραγματοποιηθούν εκτός των υπολοίπων πόλεων για πρώτη φορά - μετά την μεγάλη επιτυχία της δημοτικής αρχής - και στο ΑΡΓΟΣ.

Τα Προγράμματα είναι ετήσιας διάρκειας και διασφαλίζουν το πολύτιμο και απαραίτητο προσόν για εισαγωγή στην Εκπαίδευση και στη Συμβουλευτική αντίστοιχα.

Τα μαθήματα μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν εργαζόμενοι, αφού είναι απογευματινά. Η εισαγωγή θα γίνει με Δημόσια, Ανοιχτή Ηλεκτρονική Κλήρωση στο Ε.Α.Π (Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο) στην Πάτρα.

Για πληροφορίες και υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων οι υποψήφιοι μπορούν να επισκεφθούν τις ιστοσελίδες: www.aspete.gr και aspete.eap.gr

Η διάρκεια υποβολής αιτήσεων ξεκινά από τις 28 Αυγούστου 2014 και λήγει στις 15 Σεπτεμβρίου 2014.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ