ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Με μεγάλη επιτυχία το Kids Athletics στο Αρχαίο στάδιο της Επιδαύρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:37:00 μ.μ. | |




















 Στο αρχαίο στάδιο της Επιδαύρου μεταφέρθηκε την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου το πρόγραμμα Kids Athletics, που θα γίνει παρουσία του Υπουργού Παιδείας, Ανδρέα Λοβέρδου και του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού.
Φέτος οι σχετικές εκδηλώσεις, που εκτελούνται εδώ και χρόνια με την ευθύνη του ΣΕΓΑΣ, εντάχθηκαν στα δημοτικά σχολεία, μέσω του «Κοινωνικού σχολείου». Στην Επίδαυρο βρέθηκαν  περίπου 800 παιδιά της έκτης δημοτικού από 26 σχολεία της ευρύτερης περιοχής.
Στόχος του προγράμματος είναι να έρθει η νέα γενιά πιο κοντά στον αθλητισμό. Στην εκδήλωση εκτός του  Υπουργού Παιδείας, Ανδρέα Λοβέρδου, παρεβρέθηκε ο Υφυπουργος Αθλητισμου και Πολιτισμού Γ.Ανδριανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τ.Χειβιδόπουλος, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Σ. Μισθός, ο Δήμαρχος Επιδαύρου Κ. Γκάτσιος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Β.Σιδέρης, Ολυμπιονίκες, και εκπαιδευτικοί.
Τις απονομές στους μικρούς μαθητές έκαναν, ο Υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός.Η επόμενη στάση της παρουσίασης του Kids Athletics είναι το Παναθηναϊκό στάδιο στις 26 Σεπτεμβρίου.






ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ