ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς του STAR «Όρκος Σιωπής» στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:44:00 μ.μ. |






















 Ηθοποιοί και τεχνικοί δουλεύουν πυρετωδώς για τα γυρίσματα της νέας τηλεοπτικής σειράς "Όρκος Σιωπής" στη πόλη του Ναυπλίου που θα προβληθεί τον Οκτώβριο από το τηλεοπτικό κανάλι STAR.

 Επίκεντρο της σειράς είναι μια επιφανής οικογένεια του Ναυπλίου, με ρίζες απ’ τη Λεμεσό. Πρόκειται για την οικογένεια του Πέτρου και της Αλεξάνδρας Ασλάνη, και τα τέσσερα παιδιά τους: Τον Άρη και τη Σοφία, παιδιά της Αλεξάνδρας από τον πρώτο της γάμο και τα παιδιά της Αλεξάνδρας και του Πέτρου, τον Έκτορα και τη Μαρίνα. Από την αρχή της ιστορίας θα μας απασχολήσει μια δολοφονία, που έγινε πριν από τέσσερις δεκαετίες. Θύμα ο Παύλος Δημοσθένους, πατέρας του Άρη και της Σοφίας, πολιτικός παράγοντας και πλούσιος επιχειρηματίας με δραστηριότητες όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά και στην Ελλάδα.


O Πέτρος και η Αλεξάνδρα όμως κρατάνε κρυμμένα κάποια μυστικά, σαν να είναι δεμένοι με «όρκο σιωπής». Και δεν είναι οι μόνοι. Η σκοτεινή ιστορία, που θα αρχίζει να φωτίζεται, έχει πολλά παρακλάδια σε Ελλάδα και Κύπρο.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους, Κάτια Δανδουλάκη (Αλεξάνδρα Ασλάνη) ,
Δάνη Κατρανίδης (Πέτρος Ασλάνης) ,Παναγιώτη Μπουγιούρη (Άρης Δημοσθένους),
Αντιγόνη Δρακουλάκη (Μαρίνα Ασλάνη),Υρώ Λούπη (Σοφία Δημοσθένους),Τόνυ Δημητρίου (Τόνυ Ελευθερίου), Μαρία Κορινθίου (Ελένη Δημοσθένους)κ.α

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ