ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Τουρνουά street handball από τον Διομήδη και την ΕΑΠ-ΟΧΕ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:30:00 μ.μ. |























 Ο Διομήδης Άργους σε συνεργασία με την ΕΑΠ-ΟΧΕ διοργανώνουν το Σάββατο 4 Οκτωβρίου τουρνουά street handball με την επονομασία "Το Wolfaki πάει street".

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι και απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες δημοτικών σχολείων και Α' Γυμνασίου.

Το τουρνουά αποτελεί τη δεύτερη απόπειρα σε επίπεδο street handball, μετά την άκρως επιτυχημένη πρώτη διοργάνωση πριν τέσσερα χρόνια, η οποία είχε ενθουσιάσει μαθητές και γονείς και είχε ολοκληρωθεί με ανέλπιστη συμμετοχή τουλάχιστον 400 μικρών παιδιών.

Η εκδήλωση έχει σαν στόχο την προσέλκυση λιλιπούτειων πρωταγωνιστών στο χώρο του αθλητισμού και τη γνωριμία τους με το άθλημα της χειροσφαίρισης, το οποίο έχει κατατάξει το Άργος και την Αργολίδα στην ελίτ της Ελλάδας και της Ευρώπης, μετά τις ιστορικές επιτυχίες της ανδρικής μας ομάδας.

Το Wolfaki πάει street και μαζί με πολύ handball που θα απολαύσουμε από τις ομάδες των παιδιών, θα υπάρχουν ταυτόχρονα παράλληλες δραστηριότητες που θα ενθουσιάσουν τους μαθητές, όπως κλόουν, body painting και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Φτιάξε την ομάδα σου μαζί με τους φίλους ή τις φίλες σου και δήλωσε συμμετοχή στα 6949094009 και 6958758467.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ