ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Μήνυμα του Δημάρχου Ναυπλιέων Δ. Κωστούρου για την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:12:00 π.μ. |




















 Τη θεία λειτουργία στον Άγιο Αθανάσιο στο ΚΑΠΗ, για τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας των ηλικιωμένων, παρακολούθησε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος. Μετά το τέλος της θείας λειτουργίας ο κ. Κωστούρος ευχήθηκε,αναφέροντας χαρακτηριστικά:

“Η Ημέρα των Ηλικιωμένωνμας δίνει την ευκαιρία να σκεφθούμε πόσα πολλά οφείλουμε σ` αυτήν την ιδιαίτερη ηλικιακή κατηγορία των συνανθρώπων μας ,αλλά και πόσα πολλά ακόμη μπορούν να προσφέρουν.Οφείλουμε να τους προσφέρουμετουλάχιστον τη μέριμνα και την φροντίδα για ένα σίγουρο και ασφαλές περιβάλλον.Οφείλουμε να τους παρέχουμε υψηλές υπηρεσίες υγείας και φροντίδας.

Μα πάνω από όλα οφείλουμε να είμαστε δίπλα τους και θα είμαστε.Ας σημειωθεί ότι οι ηλικιωμένοι αποτελούν την ταχύτερα αναπτυσσόμενη ομάδα του πληθυσμού. Σημειώνεται ότι το 18- 20% του Ελληνικού πληθυσμού είναι άνω των 65 ετών, ενώ μέχρι το 2030, το ποσοστό αυτό θα φθάσει περίπου το 25- 28%. Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και των δυνατοτήτων μας, θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα που τους οφείλουμε ως κοινωνία.Γιατί πέρα από το χαμόγελο μιας τέτοιας γιορτής, οφείλουμε να παλέψουμε μαζί τους για ένα χαμόγελο ζωής”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ