ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Αποχώρησε κάτω από υβριστικά συνθήματα ο τιμώμενος Γ. Βαρδινογιάννης από τον αγώνα παλαιμάχων του Πανναυπλιακού με τον Παναθηναϊκό στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:28:00 μ.μ. |




















  Με την αποχώρηση από το γήπεδο του τιμώμενου Γιώργου Βαρδινογιάννη κάτω από υβριστικά συνθήματα κατά του προσώπου του και της οικογενείας του από ολιγομελή ομάδα νεαρών φιλαθλων του Παναθηναϊκού, ξεκίνησε σήμερα στο Ναύπλιο ο φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού και του Πανναυπλιακού στο ΔΑΚ Ναυπλίου.
Με την παρουσία του Μητροπολίτη Αργολίδας, του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, του Προέδρου της ΕΠΣ Αργολίδος Γιάννη Αποστολόπουλου, του προέδρου της επιτροπής διαιτησίας και μέλος του Δ.Σ της ΕΠΣΑ Γ.Ματζούνη και παραγόντων του ποδοσφαίρου της Αργολίδας, διεξήχθη ο φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου.
Τον φιλικό φιλανθρωπικό αγώνα διοργάνωσε ο τομέας Νεότητος της Ιεράς Μητρόπολης Αργολίδος και το ΑΙΩΝ LUXURY HOTEL, ενώ τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για την λειτουργία των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητρόπολης Αργολίδος και του Γηροκομείου Ναυπλίου.
Στην έναρξη του αγώνα τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δ.Κωστούρο, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και του Πανναυπλιακού Νίκος Καραβίδας για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ