ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Με ιδιαίτερη επιτυχία το διήμερο πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο Δήμο Επιδαύρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:02:00 μ.μ. |























 Ο Δήμος Επιδαύρου σε συνεργασία με τον ταξιδιωτικό οδηγό pocket-guide διοργάνωσε το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου με ιδιαίτερη επιτυχία διήμερο πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων φιλανθρωπικού χαρακτήρα με δωρεάν συμμετοχή.

Οι αγώνες του Σαββάτου περιελάμβαναν δύο δρόμους ποδηλασίας 35 και 70 χλμ με εκκίνηση από το Λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου και τερματισμό στον Ιερό χώρο του Αρχαίου θεάτρου στους οποίους συμμετείχαν 170 αθλητές ποδηλασίας.
Οι αγώνες της Κυριακής περιελάμβαναν 800 μ. κολύμβησης , 30 χλμ ποδηλασία και 5 χλμ τρέξιμο στο οποίο συμμετείχαν 70 περίπου αθλητές (Sprint Distance Triathlon) και αγώνες Τριάθλου για παιδιά με 70 περίπου συμμετοχές.
Το Σάββατο το βράδυ 27 Σεπτεμβρίου και μετά τον τερματισμό των ποδηλατικών αγώνων στο χώρο του Ξενία Επιδαύρου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση την οποία προλόγισε η ηθοποιός κ. Τζώρτζη Ελένη και χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Επιδαύρου κ. Γκάτζιος Κωνσταντίνος και ο ποδηλάτης και εκπρόσωπος του ταξιδιωτικού οδηγού pocket-guide κ. Ρώτας Παναγιώτης. Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους χορηγούς της “Puma”, της “Garmin”, του “Sports 8” και τον ιδιοκτήτη του Ξενία Επιδαύρου που αφιλοκερδώς φιλοξένησε την όλη εκδήλωση. Επίσης ευχαρίστησε τον Διευθυντή της τροχαίας Αργολίδας κ. Γαλάνη, τους Σαμαρείτες, Ερυθροσταυρίτες και ναυαγοσώστες καθώς και τους δεκάδες εθελοντές που προσφέρθηκαν ανιδιοτελώς και φρόντισαν για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων.
Το όλο αυτό σπουδαίο αθλητικό γεγονός αποτέλεσε ένα μεγάλο εγχείρημα το οποίο αγκαλιάστηκε από την τοπική κοινωνία η οποία ευελπιστεί να καθιερωθεί ως θεσμός .

Άλλωστε τα παρακάτω επίσημα στοιχεία καταμαρτυρούν το μέγεθος της διοργάνωσης και των συμμετοχών.

Εθελοντές Δότες (Όραμα Ελπίδα ):70
Σύνολο Αθλητών: 320

Ποδηλάτες:145
Τριαθλητές:175
Συμμετοχές Εξωτερικού:3
Τεχνική Ηγεσία: 2
Εθελοντές :245
Μηχανές Συνοδίας:15
Ιατροί:3
Σαμαρείτες:12
Ναυαγοσώστες:10
Αστυνομική Δύναμη: 12
Διοργανωτές: 2
Χορηγούς:4
Υποστηρικτές: 8
Συνεργαζόμενες Επιχειρησεις:49
Ατυχήματα:0
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ