ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Μια διαγραφή δε φτάνει...και φυσικά όχι!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:17:00 μ.μ. |
Της Μαργαρίτας Καραμολέγκου

Οι 6 του ΣΥΡΙΖΑ που διεγράφησαν από το κόμμα (ελπίζω να αληθεύει) έχουν κάνει πολλά περισσότερα και το καταθέτω ως αυτόπτης μάρτυρας.
Έχουν στηρίξει κατ αρχήν μια Ανεξάρτητη Συλλογική Δημοκρατική Παράταξη στις Δημοτικές εκλογές, τη μόνη που τολμά να καλλιεργεί τα παραπάνω χαρακτηριστικά.

Έχουν ασκήσει με παρρησία πολλά και ποικίλα δικαιώματα όπως αυτό της αυτοδιάθεσης και της ελευθερίας του λόγου.

Αρνήθηκαν να λειτουργήσουν βάσει κομματικών πεποιθήσεων

Έχουν υποστηρίξει τις αρχικές θέσεις του κόμματος τους που ήταν η σύνταξη με την εν λόγω παράταξη και προσπάθησαν να προστατέψουν και το ίδιο τους το κόμμα από άλλη επιλογή που θα εξέθετε τις αποφάσεις της γενικής τους συνέλευσης.

Έχουν μείνει πιστοί στις πολιτικές τους θέσεις σε όλη τη διαδρομή και στις επιλογές τους στα δημοτικά ζητήματα, τιμώντας την παράταξη την οποία επέλεξαν αρχικά και πριν το κόμμα τους γεννήσει μία άλλη.

Έχουν επιδείξει γενναιότητα , γενναιοψυχία και δικαιοσύνη.

Έχουν σταθεί σύντροφοι στον αγώνα για τη βελτίωση της ζωής των κατοίκων του Δήμου Ναυπλιέων και η προσωπική τους δράση και συμμετοχή σε συλλογικότητες είναι συνεχής σε αυτήν την κατεύθυνση και εκτός δημοτικής παράταξης.

Δε λειτούργησαν ποτέ για προσωπικό όφελος και με προσωπικές σκοπιμότητες.

Παρακολουθούν τις δημοτικές εξελίξεις και εργάζονται για την κοινωνία σε πολλά επίπεδα.

Παρ όλα αυτά εγώ θέλω να τους ευχαριστήσω και δημοσίως γι αυτήν την παραβατική τους συμπεριφορά διότι μοιράστηκαν μαζί μου τα κόλπα της πολιτικής εντιμότητας, της συλλογικότητας και της δημοκρατίας.

Ευτυχώς το κόμμα γλίτωσε από δαύτους!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ