ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Με επιτυχία η εκδήλωση της Ο.Μ. της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Άργους – Μυκηνών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:56:00 π.μ. |
















 Στις 17 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, η εκδήλωση της Ο.Μ. της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Άργους – Μυκηνών με θέμα «Η νεολαία στο στόχαστρο. Από την εκπαίδευση στην ανεργία και την επισφαλή εργασία. Υπάρχει άλλος δρόμος;», στην αίθουσα εκδηλώσεων του πολυχώρου «Δίεσις».

Οι ομιλητές Χρήστος Πιλάλης (εκπαιδευτικός και μέλος του συντονιστικού του τμήματος παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ), και ο Γιάννης Θηβαίος (μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ), καθώς επίσης και το συγκρότημα «Έλευση» συνέβαλλαν στην επιτυχία της βραδιάς.

Η σοβαρότητα του θέματος της εκδήλωσης, αλλά και οι τοποθετήσεις των ομιλητών πυροδότησαν έναν γόνιμο και δημιουργικό διάλογο με τον κόσμο, κυρίως νέους και νέες, που παρακολούθησε την εκδήλωση.

Η Ο.Μ. της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Άργους – Μυκηνών δηλώνει παρούσα στη μάχη για την δημοκρατική ανατροπή και απευθυνόμαστε σε όλες τις νέες και όλους τους νέους που έχουν τις ίδιες ανησυχίες με εμάς, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, σ' ένα κοινό αγώνα για ένα καλύτερο αύριο, για μια νεολαία ενεργή, δυνατή και υπολογίσιμη.

Καλούμε λοιπόν όλες τις νέες και όλους τους νέους στον πιο όμορφο αγώνα της γενιάς μας για να μπορέσουμε σήμερα να ανοίξουμε το δρόμο για έναν άλλο κόσμο, αξιοπρέπειας, αλληλεγγύης, ελευθερίας, δικαιοσύνης, για έναν κόσμο σοσιαλιστικό.

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, ΣΜΙΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ