ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Στους εορτασμούς της Εθνικής Εορτής της Ταϊβάν στη Αθήνα η Άννα Μαντά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:00:00 π.μ. |























 Η 10η Οκτωβρίου, ως ημέρα εθνικής εορτής, τιμάται με επισημότητα κάθε χρόνο στην Ταϊβάν και σε όλες τις πρεσβείες της στο εξωτερικό.

Φέτος, ο νέος πρέσβης στην ΑΘήνα, της Δημοκρατίας της Κίνας, όπως είναι γνωστή η Ταϊβάν, υποδέχτηκε τους καλεσμένους του σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας και τους μίλησε για την σημαντική ανάπτυξη της χώρας του σε όλους τούς τομείς αλλά κυρίως τόνισε τον διπλασιασμό των τουριστών από την Ταϊβάν στην Ελλάδα λόγω κυρίως της κατάργησης τον αυστηρού ελέγχου της βίζας.
«Η Ταϊβάν είναι μία χώρα ιδιαιτέρως φιλική προς την Ελλάδα, γοητευμένη από τον πολιτισμό της και τα προϊόντα της, κυρίως το ελαιόλαδο και το κρασί που σιγά-σιγά κατακτούν την αγορά μας», είπε ο πρέσβης και κάλεσε τους εκπροσώπους της Βουλής που ήταν παρόντες στη γιορτή να σπεύσουν στην ίδρυση ενός γραφείου ελληνικού στην πρωτεύουσα της χώρας, την Τάϊπέι, για να διευκολύνει τις εμπορικές και τουριστικές συναλλαγές, όπως ακριβώς έχουν ιδρύσει -άλλες 19 ευρωπαϊκές 
χώρες.

«Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, με την ιδιαίτερη εξωστρέφεια που την διακρίνει, μπορεί σίγουρα να εδραιώσει εμπορικές και τουριστικές σχέσεις με την ιδιαιτέρως ανεπτυγμένη αυτή χώρα και να αποκομίσει σημαντικά οφέλη για τον τόπο μας» , τόνισε η κ. Άννα Μαντά, η οποία παραβρέθηκε με τον κ. Γιώργο Τσούρνο στις εορταστικές εκδηλώσεις αφού διατηρεί άλλωστε κατ πολύ φιλικές σχέσεις με τον νυν και τον τέως πρέσβη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ