ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

26η Γενική Συνέλευση της Ένωσης ΔΕΥΑ Ελλάδος στο Ηράκλειο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:57:00 π.μ. |
 Συμπλήρωθηκαν τριάντα χρόνια λειτουργίας οι ΔΕΥΑ της χώρας και εκάναν τον απολογισμό τους στο Ρέθυμνο. Η 26η τακτική Γενική Συνέλευση (ετήσια) της ΕΔΕΥΑ (Ένωση ΔΕΥΑ Ελλάδος) ξεκίνησε την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου και οι εργασίες της ολοκληρωθηκαν την Παρασκευή 21. Συμμετείχε και η ΔΕΥΑ Ναυπλίου η οποία εκπροσωπήθηκε από την Διευθύντρια της επιχείρησης Άννα Μαντά.

Η Άννα Μαντά με τον δήμαρχο Ρεθύμνου, Γ. Μαρινάκη που είναι και Πρόεδρος της ένωσης των ΔΕΥΑ
Τον απολογισμό του έργου τους των τριάντα ετών για το Περιβάλλον, τη Δημόσια Υγεία, την Ανάπτυξη, την Ποιότητα ζωής, την Αειφορία εκάναν οι άνθρωποι των ΔΕΥΑ της Χώρας αυτό το διήμερο. Συζητήθηκαν τα προβλήματα, αλλά και τις προοπτικές των Επιχειρήσεών τους. Πως θα είναι η «Ύδρευση – Αποχέτευση σε πόλεις τους μέλλοντος».

Ποιοι οι «εναλλακτικοί τρόποι απολύμανσης του πόσιμου νερού» . Πως μπορεί να γίνει η «προώθηση μιας νέας κουλτούρας για το νερό», είναι από τα βασικά ζητήματα που θα τεθούν σε διάλογο. Και φέτος θα απασχολήσει τους συνέδρους το Τιμολόγιο της ΔΕΗ το οποίο είναι για τις ΔΕΥΑ αυτό των κοινών νοικοκυριών. Με το κλείσιμο των εργασιών της Συνέλευσης της ΕΔΕΥΑ εξελέγη το νέο της Διοικητικό Συμβούλιο και η Ελεγκτική Επιτροπή. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ