ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Νίκησε ο Διομήδης τον Ποσειδώνα Λουτρακίου με 27 -17

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:37:00 μ.μ. |




















 Το ντέρμπυ της Πελοποννήσου είχε «πράσινο» χρώμα, καθώς ο Διομήδης δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στον Ποσειδώνα Λουτρακίου και κέρδισε με 27-17, μένοντας μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Κίου, οι Λύκοι από την αρχή του παιχνιδιού ήταν σοβαροί και πειθαρχημένοι και με πολύ καλή αμυντική λειτουργία (για μια ακόμη αγωνιστική), έχτισαν διαφορά 5 γκολ (9-4) στο 15ο λεπτό, κλείνοντας το ημίχρονο με 7 γκολ διαφορά (14-7).

Ο Ποσειδώνας δεν μπόρεσε να απειλήσει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα η διαφορά να φτάσει στα 9 γκολ (22-13) στο 45ο λεπτό και να κλείσει στο τελικό 27-17.

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα μας ο Μπάμπης Ανανιάδης με 7 γκολ, με τα υπόλοιπα γκολ να μοιράζονται σχεδόν σε όλους τους παίκτες μας που χρησιμοποιήθηκαν στο παιχνίδι.
Τα εύσημα στους παίκτες του απένειμε ο προπονητής μας Δημήτρης Δημητρούλιας, σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του παιχνιδιού, τονίζοντας το ότι ο Ποσειδώνας είναι μια πολύ καλή ομάδα η οποία θέτει βάσεις για την τελική τετράδα και το ότι οι παίκτες του είχαν αντιληφθεί την σπουδαιότητα του αγώνα και αντέδρασαν με πειθαρχία και συγκέντρωση στο συγκεκριμένο παιχνίδι, φτάνοντας στον επιθυμητό στόχο. «Τα ντέρμπυ συνεχίζονται, καθώς επόμενος σταθμός είναι η ΑΕΚ το επόμενο Σάββατο, η οποία μπορεί μεν να φαινόταν αποδυναμωμένη το καλοκαίρι, κράτησε όμως ένα μεγάλο τμήμα του βασικού κορμού της, έχει σημαντικά αποτελέσματα ως τώρα στο Πρωτάθλημα και πάντα θα παραμένει ένας δύσκολος αντίπαλος για εμάς και βεβαίως εκ των κυρίων διεκδικητών του τίτλου», συμπλήρωσε ο προπονητής του Διομήδη.
Ο αρχηγός  Γιώργος Μαστορογιάννης δήλωσε ότι το σημερινό παιχνίδι, όπως και όλα τα παιχνίδια, είναι δύσκολα, αλλά τα κάνει εύκολα η δυναμική παρουσία του κόσμου, εκθειάζοντας την αμέριστη συμπαράσταση των φιλάθλων μας στους αγώνες και την δυναμική που αυτή παρέχει στην απόδοση των παικτών. «Η ομάδα βρίσκει σιγά σιγά και πάλι τα πατήματά της, μετά την αναστάτωση λόγω των τραυματισμών, με πολύ σημαντική βοήθεια αυτή των νεότερων συμπαικτών μου, οι οποίοι έχουν σταθεί πολύ άξια στις ευθύνες που πρέπει να αναλάβουν» συμπλήρωσε ο διεθνής μας playmaker.
Τα πεντάλεπτα:2-1, 5-3, 9-4, 11-4, 12-6, 14-7 (ημιχρ.), 16-10, 18-11, 22-13, 23-15, 25-15, 27-17.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Κυπραίος 2, Μεγαλοοικονόμου 2, Καρκαλάτος 1, Κρεμαστιώτης 3, Πασσιάς 3 , Σιαματάς, Μούγιτς, Νούγκοβιτς, Ντάσεβιτς 1, Σαμαράς 1 , Σπέντζος, Ανανιάδης 7, Χαντέλης 1, Λοίζος, Μαστορογιάννης 4, Σιμιτσής 2.
ΠΟΣΕΙΔΩΝ (Νίκος Γραμματικός): Βλαχογιώργος, Βαμβακάς 1, Πέρρος 5, Δημητρόπουλος, Χερουβείμ, Τοκατζόγλου, Μανιουδάκης, Οικονόμου 1, Μπαρμπας, Βούκοβιτς 4, Τρουμπέτας 2 , Μελετάκος , Βασιλειάδης , Παπαδόπουλος, Παλαιολόγος, Ρουμελιώτης 4.

Δίλεπτες: 4/3, Πέναλτυ: 6/7 – 3/3

Διαιτητές: Βήτας – Σκλαβενίτης , Παρατηρητής: Νικολίτσας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ