ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Θρήνος για τον Σωτήρη Γκαλέτση - Την Παρασκευή η νεκρώσιμος ακολουθία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:02:00 μ.μ. |























  Η οικογένεια των φίλων του αγωνιστικού Jet Ski θρηνούν τον άδικο χαμό του φίλου και συναθλητή τους Σωτήρη Γκαλέτση. Ο μόλις 24 ετών Σωτήρης, αγαπητός σε όλους τους φίλους του, αποδείχτηκε πως ήταν άτυχος την Τρίτη 19 Οκτωβρίου τα ξημερώματα, καθώς η μοτοσικλέτα που οδηγούσε στην επαρχιακή οδό Άργους – Ναυπλίου στη Δαλαμανάρα, συγκρούστηκε με ΙΧ.
Το αποτέλεσμα ήταν να πάρει φωτιά η μοτοσικλέτα και ο ίδιος να μεταφερθεί σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Ναυπλίου και από εκεί στην Αθήνα. Δυστυχώς ο Σωτήρης Γκαλέτσης υπέκυψε στα τραύματά του εξαιτίας των εγκαυμάτων που είχε υποστεί από την σφοδρή σύγκρουση.
Η είδηση έσκασε σαν βόμβα στην οικογένεια των φίλων Jet Ski που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι χάθηκε τόσο άδικα και ξαφνικά ένας δικός τους άνθρωπος.
"Ο Σωτήρης Γκαλέτσης δυστυχώς δεν είναι κοντά μας" γράφουν οι φίλοι του. "Θα παραμείνει όμως στις καρδιές μας, ο μαχητής, ο σεμνός και πάνω από όλα ο άνθρωπος με τον ξεχωριστό του χαρακτήρα..."

Την Παρασκευή η εξόδιος ακολουθία

Η σωρός θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Βασίλειο του Άργους στις 12:00 και η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στις 14:00 

Συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Επίσης όπως έγινε γνωστό η οικογένεια παρακαλεί αντί στεφάνου να κατατεθούν χρήματα στον Οργανισμό "Χαμόγελο του Παιδιού".
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ