ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Ρεμπέτικη βραδιά με τον Θεόφιλο από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Άργους «Τελέσιλλα»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:01:00 π.μ. |

















Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άργους «Τελέσιλλα» οργανώνει το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014, στο Μπουσουλοπούλειο θέατρο Άργους, στις 7:30 μ.μ. βραδιά με ρεμπέτικα τραγούδια. Στην εκδήλωση θα τιμηθεί και θα τραγουδήσει με το συγκρότημά του ο Θεόφιλος που μας κρατά συντροφιά με το μπουζούκι του εδώ και πολλά χρόνια.

«Μπράβο, μπουζούκι μου φτωχό,
με βγάζεις παλικάρι.

Μέσα στα φύλλα της καρδιάς
σ` έχω κρυφό καμάρι.

Μ` ένα ρεμπέτικο σκοπό
μου σβήνεις κάθε ντέρτι

Με βγάζεις ασπροπρόσωπο,
σπαθί, σαν τον καθρέφτη».

Ερωτευτήκαμε μέσα από αυτά τα τραγούδια, κλάψαμε τον χωρισμό, νοσταλγήσαμε στιγμές που δε ζήσαμε, καταδικάσαμε στιγμές που πόνεσαν. Ήταν ο Τσιτσάνης, ο Βαμβακάρης, ο Παπαϊωάννου και άλλοι πολλοί ρεμπέτες που μας συντρόφεψαν σε στιγμές μοναχικές όταν ο πόνος, η χαρά, ο θυμός και ο έρωτας ξεχύλιζαν από τις καρδιές μας στα ταβερνάκια μαζί με ένα ποτήρι κρασί. Δεν κάναμε την επανάστασή μας μέσα από αυτά τα τραγούδια. Ζήσαμε και εξακολουθούμε να ζούμε τραγουδώντας τα. Γιατί η επανάσταση κάποτε τελειώνει, η ζωή όμως δε σταματά ποτέ.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν η παιδική χορωδία του συλλόγου, οι «Μικροί ρεμπέτες», με μαέστρο την κ. Αναστασία Σταματοπούλου και η μικτή χορωδία με μαέστρο τον κ. Ιωάννη Κόντη, τραγουδώντας ρεμπέτικα τραγούδια από το CD που κυκλοφόρησε ο σύλλογος. Στο μπουζούκι ο κ. Νίκος Τσάγκαρης, στο πιάνο η κ. Αναστασία Σταματοπούλου και στο τουμπελέκι ο κ. Τάκης Ρέντας.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Για το σκοπό αυτό το Δ.Σ. του Συλλόγου θα δώσει συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014 στην αίθουσά του Ιακώβου Μάνου 10 στο Άργος, ώρα 13:00 μ.μ.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ