ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Εκδήλωση Ενημέρωσης και Διαβούλευσης για τη Συμμετοχή Ωφελουμένων στην «Τοπική Πρωτοβουλία για την Απασχόληση ΙΙΙ»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:16:00 μ.μ. |




















 Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΣΥΝΕΡΓΙΑ για την Αργολίδα» διοργανώνει τη Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014 στο Άργος, Εργαστήριο Διαβούλευσης για την Ενεργό Συμμετοχή των Ωφελουμένων στο πλαίσιο υλοποίησης του Τοπικού Σχεδίου Δράσης: «ΤΟΠΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΙΙI»

Τον εναρκτήριο χαιρετισμό θα απευθύνουν, ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, κ. Δημήτρης Καμπόσος (προς επιβεβαίωση), ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας, κ. Φώτης Δαμούλος και ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΣΥΝΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ», κ. Κωνσταντίνος Μπιτζής.

Το Εργαστήριο έχει σαν στόχο την ενημέρωση των ενδιαφερομένων για τις Δράσεις και τα οφέλη του Τοπικού Σχεδίου το οποίο περιλαμβάνει έναν ολοκληρωμένο κύκλο παρεμβάσεων που προωθούν την ένταξη στην αγορά εργασίας, την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας και την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας σε τομείς της κοινωνικής οικονομίας.

Στο Τοπικό Σχέδιο θα ενταχθούν 100 κάτοικοι των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας οι οποίοι ανήκουν σε μία από τις παρακάτω κατηγορίες, πληρώντας τα αντίστοιχα κριτήρια:

- Άνεργοι, εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ.

- Ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ, με ατομικό εισόδημα από γεωργικές δραστηριότητες που δεν υπερβαίνει τις 3.000€ για το οικονομικό έτος 2011 (το δε ατομικό πραγματικό, ή αντικειμενικό εισόδημά τους από λοιπές πηγές δεν υπερβαίνει τις 9.000€).

- Νέοι Επιστήμονες (ιατροί, οδοντίατροι, κτηνίατροι, φαρμακοποιοί, δικηγόροι, μηχανικοί απόφοιτοι Πανεπιστημιακών, Πολυτεχνικών Σχολών), οι οποίοι έχουν κάνει έναρξη επιτηδεύματος μετά την 2/1/2011, δεν έχουν ξεπεράσει το 34ο έτος της ηλικίας τους ως την ημερομηνία έναρξης επιτηδεύματος και το ατομικό τους εισόδημα δεν υπερβαίνει τις 12.000€.

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί με την επιλογή του συνόλου των 100 ωφελουμένων.

Η Εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό και θα πραγματοποιηθεί στις 11.30 π.μ. στο Επιμελητήριο Αργολίδας (Κορίνθου 23, Άργος).

Το Έργο υλοποιείται από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΣΥΝΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του ΕΣΠΑ 2007 - 2013, με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου και του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας. Η Α.Σ. απαρτίζεται από τους εξής φορείς: Δήμος Ναυπλιέων, Δήμος Άργους-Μυκηνών, Δήμος Ερμιονίδας, Δήμος Επιδαύρου, Αναπτυξιακή Ν. Αργολίδας - Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε. - Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία Ο.Τ.Α., Επιμελητηριακή Αναπτυξιακή Αργολίδας Mη Κερδοσκοπική Εταιρεία (ΕΠ.ΑΝ. Αργολίδας μ.Κ.Ε), ΔΙΑΣΤΑΣΗ Εκπαιδευτικές & Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Α.Ε., Ανώνυμος Εταιρεία Επαγγελματικής Κατάρτισης Πελοποννήσου Α.Ε. - ΚΕΚΑΠ Α.Ε., Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑΠΟΨΗ Ανώνυμη Εταιρεία - ΚΕΚ ΑΠΟΨΗ Α.Ε., Σύμβουλοι Διοίκησης και Ανάπτυξης (A.T. Management Ε.Π.Ε.), Strategy & Communication ADVISORS Ε.Π.Ε.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ