ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Ο Πρωθυπουργός Α. Σαμαράς ανακηρύχθηκε στο Ναύπλιο επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου "Ο Παλαμήδης"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:29:00 μ.μ. |




















Με την ευκαιρία του 192ου Εορτασμού της Ιστορικής Επετείου της Άλωσης του Παλαμηδίου και της απελευθέρωσης του Ναυπλίου από τον Τουρκικό ζυγό, ο Προοδευτικός Σύλλογός Ναυπλίου "Ο Παλαμήδης" πραγματοποίησε λαμπρή εκδήλωση στο «Βουλευτικό» της πόλης.
Ο Προοδευτικός Σύλλογος «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ»  τίμησε τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, το Σάββατο 29 Νοεμβρίου ανακηρύσσοντας τον ως επίτιμο Πρόεδρο του Συλλόγου.
Την αναμνηστική πλακέτα και το μετάλλιο του Συλλόγου παρέδωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Μαντάς και παρέλαβε η σύζυγος του Πρωθυπουργού Γεωργία Σαμαρά.
Επίσης τιμήθηκαν φορείς που διακρίθηκαν για την προσφορά τους στην τοπική και όχι μόνο κοινωνία, ενώ τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο κ. Σαράντος Ι. Καργάκος Καθηγητής Ιστορικός - Συγγραφέας
Στην εκδήλωση συμμετείχε η Χορωδία του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Ναυπλίου Μικτό Πολυφωνικό Σχήμα με συνοδεία πιάνου από την Ελένη Μπέλεση υπό την Διεύθυνση τον Αρχιμουσικού κ. Θεοδόση Αντωνιάδη.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν,ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, ο Υπουργός ΠΕΚΑ Γ.Μανιάτης, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δ.Ελλάδος και Ιονίων Νήσων Γ.Διδασκάλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Α.Χειβιδόπουλος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Β.Σιδέρης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δ. Καμπόσος, αντιπροσωπεία από την γενέτηρά του πορθητή Σ. Σταικόπουλου την Ζάτουνα και πολύς κόσμος που τίμησε την ιστορική επέτειο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ