ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Εισηγήσεις για κάθοδο "αναγνωρίσιμων" υποψηφίων του "Ποταμιού" στην Αργολίδα


















 Περιοδεία και στις 13 Περιφέρειες εγκαινιάζει ο κ. Στ. Θεοδωράκης, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στις συνεντεύξεις προς τοπικά ΜΜΕ, καθώς οι σύμβουλοί του έχουν αναδείξει ως μεγάλη αδυναμία του «Ποταμιού» το γεγονός ότι οι προτάσεις του δεν έχουν γίνει γνωστές εκτός αστικών κέντρων. Παράλληλα, οι επιτελείς της Σεβαστουπόλεως επιχειρούν να επιβεβαιώσουν την πολιτική στήριξη κινήσεων πολιτών ή και μικρών κομμάτων. 

Χθες, ανακοινώθηκε η στήριξη στο «Ποτάμι» του κινήματος «Ευρώπη Οικολογία», ενώ επίκειται και η αντίστοιχη της «Ελεύθερης Συμμαχίας» του κ. Γρ. Βαλιανάτου.

Αν κάτι ωστόσο προβληματίζει έντονα τον κ. Θεοδωράκη -καθώς οι οριστικές αποφάσεις πρέπει να ληφθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες- είναι το πού ακριβώς θα «κατέβουν» τα γνωστά ονόματα του κόμματός του.

Κατά πληροφορίες, ο επικεφαλής του «Ποταμιού» δέχεται εισηγήσεις από στενούς συνεργάτες του να προτείνει στους εν ενεργεία βουλευτές Σπ. Λυκούδη, Γρ. Ψαριανό και Π. Τατσόπουλο, αλλά και σε γνωστά πρόσωπα, όπως π.χ. ο Αντώνης Καφετζόπουλος και η Αντιγόνη Λυμπεράκη, να μη δοκιμαστούν στην Α΄ ή τη Β΄ Αθηνών, αλλά σε μικρότερες περιφέρειες στις οποίες είναι βέβαιο ότι θα εκλέξει έδρες το «Ποτάμι».

Όπως π.χ. στη Β΄ Πειραιά, την Περιφέρεια Αττικής, τη Λάρισα, τα Χανιά και την Αργολίδα. 

Το επιχείρημα των συνεργατών του κ. Θεοδωράκη είναι ότι, λόγω της αναγνωρισιμότητας που απολαμβάνουν οι εν λόγω υποψήφιοι, όχι μόνον θα εκλεγούν οπουδήποτε, αλλά θα επαυξήσουν τις τοπικές δυνάμεις του «Ποταμιού», ενώ αντιθέτως αν επιδιώξουν να κατέλθουν όλοι π.χ. στην Α΄ και Β΄ Αθηνών, θα αποθαρρύνουν νέα (και λιγότερο γνωστά) στελέχη που δεν θα δεχθούν καν να δώσουν απέναντί τους τη μάχη του σταυρού.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ