ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Δωρεά ενός ακόμη αυτοκινήτου στην ΕΛ.ΑΣ. από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση



























 Στη δωρεά ενός ακόμη οχήματος, προς την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, προχώρησε, σήμερα, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας & Ιονίων Νήσων, προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.).

Συγκεκριμένα, η δωρεά αφορά ένα 9θέσιο αυτοκίνητο μεταφοράς προσωπικού, το οποίο παραδόθηκε από τον Γενικό Γραμματέα Γιώργο Διδασκάλου στην Αστυνομική Διεύθυνση, παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Αχαΐας Ιωάννη Σεϊντή και του Διοικητή της Ο.Π.Κ.Ε., Αστυνόμου Β’ Χρήστου Γεωργογιάννη.

«Ικανοποιήσαμε, άμεσα, το αίτημα των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας, που μας έγινε κατά την πρόσφατη παράδοση ενός ακόμη τετρακινήτου οχήματος. Και αυτή δωρεά αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς και του έργου που επιτελούν οι Υπηρεσιες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, δείχνοντας, συγχρόνως, τον τρόπο αντίληψης και λειτουργίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, που πρωταρχικό της μέλημα είναι η ποιότητα της καθημερινότητας του πολίτη, σημαντικό μέρος της οποίας είναι το αίσθημα της ασφάλειάς του», δήλωσε, αμέσως μετά, ο κ. Διδασκάλου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ