ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Σκληραίνει την στάση του το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων για πυρηνελειουργεία και χυμοποιεία (βίντεο)





















  Σε έκδοση ψηφίσματος θα προχωρήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων για τα εργοστάσια επεξεργασίας πυρήνα ελιάς που λειτουργούν στην παραλιακή Ναυπλίου Νέας Κίου, για την ατμοσφαιρική ρύπανση και την περιβαλλοντική επιβάρυνση που επιφέρουν στην περιοχή και τους κατοίκους.

Στην συνεδρίαση της Παρασκευής 30 Ιανουαρίου το θέμα έφερε προς συζήτηση η δημοτική σύμβουλος και επικεφαλής της "Άλλης Πρότασης" Μαργαρίτα Καραμολέγκου και συζητήθηκε επίσης το θέμα της δυσοσμίας του βιολογικού σταθμού από την ρίψη των χυμοποιείων σε αυτόν των ανεπεξέργαστων λυμάτων τους.
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο για τις πρωτοβουλίες του, τόσο για τα πυρηνελαιουργεία όσο και για τον βιολογικό, ενώ έθεσε και την πρόταση, ως μέτρο πίεσης, για οργάνωση εκδήλωσης διαμαρτυρίας έξω από τα εργοστάσια .
Το ψήφισμα θα συνταχθεί, θα εγκριθεί και θα εκδοθεί τις επόμενες μέρες όπου θα φέρει προ των ευθυνών τους, τόσο τους επιχειρηματίες των πυρηνελαιουργίων όσο και αυτών των χυμοποιείων και θα κοινοποιηθεί στις αρμόδιες αρχές που έχουν την αρμοδιότητα για τον έλεγχο λειτουργίας των εν λόγω εργοστασίων.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ