ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Ο Έντι είναι δύναμη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:18:00 μ.μ. | |
Δεν έχει σταματημό, ακούραστος, συνεπής και προπάντων φιλικός στους πολίτες που έχουν βρει τον δικό τους άνθρωπο για τα "πάντα". Ο λόγος για τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Ναυπλιέων Γιώργο Μπουζαλά που οι φίλοι του (και ειναι πολλοί αυτοί) τον φωνάζουν Έντι.
Έχουμε ξαναγράψει για τον Έντι και δεν θα κουραστούμε να ξαναγράψουμε αφού ο συγκεκριμένος Αντιδήμαρχος βάζει τα γυαλιά σε πολλούς άλλους και όχι μόνο του Δήμου Ναυπλιέων.
Κάθε Δήμαρχος θα ήθελε να έχει έναν Αντιδήμαρχο σαν τον Έντι στο πλευρό του. Ο άνθρωπος είναι μια ολόκληρη υπηρεσία από μόνος του, χωρίς βέβαια να θέλουμε να μειώσουμε κανέναν, αλλά κατά γενική ομολογία ο Μπουζαλάς "δίνει ρέστα¨με ότι καταπιάνεται.
Πρόσφατα κατά την μεγάλη κακοκαιρία που χτύπησε την ευρύτερη περιοχή του Δήμου, ο αντιδήμαρχος για τρεις μέρες δεν έκατσε καθόλου. Άνοιξε ρέματα και κοίτες, απομάκρυνε μπάζα και σκουπίδια, έκλεισε δρόμους λόγω επικυνδυνότητας, καθάρισε με σκαπτικά μηχανήματα φερτά υλικά από χειμάρρους.
Σήμερα ο ίδιος καθάρισε την παραλία Ιρίων από μπάζα, πέτρες και λάσπες που έφερε το ποτάμι με αποτελεσμα η παραλιακή οδός στα Ίρια να ειναι αδιαπέραστη από τους κατοίκους.

Δεν ειναι τυχαίο λοιπόν που οι περισσότεροι λένε "ο Έντι... είναι δύναμη".


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ