ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Με επιτυχία διεξήχθη άσκηση απορρύπανσης στο λιμάνι του Ναυπλίου (βίντεο)

 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 26 Φεβρουαρίου άσκηση του Λιμεναρχείου Ναυπλίου, η οποία αφορούσε την καταπολέμηση ρύπανσης της θάλασσας του λιμένα, με χρήση ειδικών υλικών απορρύπανσης.
Η άσκηση έγινε στα πλαίσια της εκπαίδευσης του προσωπικού της υπηρεσίας του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για τον έλεγχο του βαθμού ετοιμότητας στη χρήση υλικών απορρύπανσης αλλά και για την διαπίστωση του βαθμού συνεργασίας και ανταπόκρισης των λοιπών εμπλεκομένων φορέων.
Η συγκεκριμένη άσκηση για την καταπολέμηση της ρύπανσης διενεργείται περίπου κάθε δύο χρόνια και εντάσσεται στα πλαίσια της αποστολής του Λιμενικού Σώματος, που είναι και η προστασία του θαλασσίου περιβάλλοντος.
Εξάλλου όπως αναφέρεται, στην περιοχή του Αργολικού κόλπου τις τελευταίες δεκαετίες δεν έχει καταγραφεί περιστατικό θαλάσσιας ρύπανσης από ατυχήματα πλοίων ή άλλες αιτίες και αυτό έχει θετικό αντίκτυπο στην διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος και κατά συνέπεια στην οικονομική και κοινωνική ζωή του τόπου.
 Στο βίντεο που ακολουθεί μιλά ο Λμενάρχης Ναυπλίου Σ.Μαρίνος και ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σ. Αυγουστόπουλος.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ